Femeile sunt ocupate si devin din ce in ce mai ocupate – copii, partener, job, prieteni, cumparaturi... In aceasta viata derulata pe fast-forward cu greu isi mai face loc in rutina zilnica si ingrijirea tenului.

Comunicat de presa

Toate cautam produse minune care sa raspunda nevoilor cotidiene si care sa necesite minimum de efort. Daca femeile ar putea crea produsul perfect acesta ar fi cu siguranta usor de folosit, ar avea mai multe functii si nu le-ar obliga sa faca un compromis intre hidratarea tenului, lupta anti-ageing si aspectul de ten uniform.

Pentru ca Olay intelege nevoile femeii moderne, aduce in Romania un produs revolutionar care iti va face diminetile mult mai frumoase – Olay Touch of Foundation! Olay Touch of Foundation imbina tehnologia avansata Olay Total Effects cu inovatiile in materie de make-up Max Factor. Astfel rezulta un produs cu dublu efect, usor de folosit, ce pastreaza beneficiile cremei de zi in lupta impotriva celor 7 semne ale imbatranirii pielii si ofera un ten uniform.

Olay Touch of Foundation uniformizeaza culoarea tenului, dandu-i un aspect tanar si luminos, iar ingredientele active din crema Olay Total Effects hidrateaza in profunzime, devenind, astfel, aliatul perfect impotriva celor 7 semne ale imbatranirii. Porii vizibili, petele, culoarea neuniforma, pielea uscata, aspectul tern, textura neuniforma si ridurile vor fi de acum istorie. Iar, cu ajutorul unui strop de fond de ten Max Factor, Olay Touch of Foundation devine aliatul diminetilor tale, fiind baza perfecta pentru machiaj si oferindu-i tenului tau o culoare uniforma si un aspect luminos.
In plus, Olay Touch of Concealer vine sa aduca mai multa vitalitate si luminozitate pielii sensibile din jurul ochilor, atenuand efectul de imbatranire dat de culoarea inchisa a cearcanelor.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Olay Total Effects Touch of Foundation este disponibila in doua nuante – una pentru tenul deschis la culoare (Fair) si una pentru tenul cu o tonalitate mai inchisa (Medium).

“Alegerea mea in lupta impotriva celor 7 semne ale imbatranirii pielii acum cu o atingere de fond de ten Max Factor” – Monica Barladeau, ambasador Olay.

Si nu uita – un singur produs pentru un ten perfect – Olay Touch of Foundation!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri