(P) S-a lansat cel mai nou tratament pentru slabit

12:10, 15 Octombrie 2012 publicat în Noutati

Afisarea unei siluete impecabile este una dintre dorintele cel mai des intalnite si o provocare pentru noi indiferent de anotimp. Toamna, riscul acumularii de kilograme este din ce in ce mai mare si de cele mai multe ori avem tendinta de a masca kilogramele in plus prin vestimentatie, folosind haine mai groase.

Comunicat de presa

La aniversarea celor 10 ani de activitate, Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette vin cu cele mai eficiente solutii de remodelare corporala prin lansarea celui mai nou aparat de slabit, Solta Medical – Liposonix.

Citeste si:
Vestimentaţia inteligentă devine realitate, prin Garderoba Capsulă...
Vestimentaţia inteligentă...
Tratamentul efectuat cu aparatul Liposonix este un tratament revolutionar, echivalentul unei liposuctii nonchirurgicale, ce elimina grasimea fara chirurgie. Tratamentul este non-invaziv, de tip medical, nu de relaxare si utilizeaza cea mai avansata tehnologie care distruge pentru totdeauna tesutul adipos. Aparatul functioneaza pe baza de ultrasunete si actioneaza in tesutul subcutanat, avand ca rezultat indepartarea celulelor grase permanent.

Tesutul adipos este alcatuit din celule mari specializate pe inmagazinare, numite adipocite. Ele acumuleaza grasimi, dar si apa, toxine, astfel incat aspectul tesutului adipos reflecta cu fidelitate problemele de alimentatie: prea multe dulciuri, prea putina miscare. Astfel, aparatul actioneaza in vederea distrugerii celulei adipoase prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds). In timpul tratamentului nu se folosesc produse si este necesara o singura sedinta de aproximativ o ora pe zona tratata pentru ca pielea sa devina mai ferma, puternic si vizibil imbunatatita.

Citeste si:
Herbalife Nutrition lansează primul Shake Gourmet în Europa & Africa
Herbalife Nutrition lansează...

Fara bisturiu, fara durere si fara perioada de recuperare, tratamentul Liposonix elimina grasimea inestetica si stimuleaza in acelasi timp si producerea de colagen nou. Dupa tratament, tesutul de la suprafata capata cu 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor, iar efectul final se va vedea dupa 8-12 saptamani de la sedinte, timp necesar corpului pentru a metaboliza grasimile distruse.

Pe langa lansarea tratamentului Liposonix, Silhouette a pregatit si o serie de alte surprize de care clientele se pot bucura in aceasta perioada aniversara: o zi a “portilor deschise” in data de 10 octombrie in centrul din Unirii, in 17 octombrie in centrul din Dorobanti si in 24 octombrie in centrul din Lascar Catargiu. Tot in centrul din Unirii, in data de 10 octombrie, invitatele s-au bucurat de prezenta doamnei Dietlinde Schuller, unul dintre cei mai renumiti traineri internationali Babor, care le-a oferit si consiliere personalizata.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.

Foto:Shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri