20 Septembrie 2012 publicat în Noutati 8 share-uri

La fel de greu ca obtinerea culorii bronzate, este sa iti pastrezi pielea sanatoasa si fina. Pentru ca pielea expusa constant la soare are rezervele de apa secatuite. O data cu venirea zilelor mai racoroase, schimbarile pielii isi fac si ele aparitia, aceasta devenind mai uscata si mai aspra.

Daca nu l-ai incercat deja, acum vei avea ocazia sa iti simti pielea estecuratata delicata datorita tensidlor zaharoase deosebit de blande. In acelasi timp, uleiurile vegetale hranitoare ingrijesc pielea in timpul dusului. Bogate in acizi grasi saturati si nesaturati, uleiurile de catina si de susan mentin hidratarea naturala a pielii, protejand-o astfel impotriva uscarii.Pentru o senzatie ca de matase! Pret: 47,41 lei.

Daca pe timpul verii ai folosit mai rar sau chiar deloc crema de fata, acum este momentul sa iti achizitionezi una noua,certificata biologic, hidratanta si bineinteles, frumos mirositoare. Crema faciala hidratanta cu iris, este o crema de fata cu textura fina, care este absorbita usor de piele si pastreaza mult timp hidratarea acesteia. Rizomii de iris cultivat biodinamic, folositi de Weleda in compozitia gamei de ingrijire faciala, au propietatea deosebita de a inmagazina si regla umiditatea – asemanator pielii sanatoase. Produsele Weleda din gama de ingrijire cu iris stimuleaza capacitatea de autoreglare a pielii, care isi va reechilibra balanta de grasimi si apa dinspre interior inspre exterior. Pret: 64 lei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Crema faciala hidratanta cu iris mai contine si ulei de Jojoba, cu ajutorul caruia ingrijeste delicat si revitalizeaza. Astfel, multiplele functii ale pielii sunt stimulate, ea simtindu-se sanatoasa, proaspata si catifelata. In plus, uleiurile naturale confera cremei un parfum fin si delicat si o placuta senzatie de netezime si elasticitate. Din acest motiv, poate fi folosita si ca baza de machiaj nutritiva.

Iar cum statul la soare pe timpul verii determina imbatranirea cutanata, ai face bine sa aplici zilnic, pe fata, aceasta crema hidradanta cu iris, deoarece este un prieten al pielii sanatoase, suple si hidratate. Maseaz-o pe piele, caci imbunatateste circulatia sanguina si stimuleaza repararea celulelor distruse de razele ultraviolete. Da elasticitate pielii si suprima porii, asadar fa-ti-o aliat in repararea imperfectiunilor si ai sanse mari sa scapi de ele.

A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri