20 Septembrie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Ecuatia pielii radioase care debordeaza de prospetime nu este una cu prea multe necunoscute. Trebuie sa iei in considerare, in primul rand, tipul de ten cu care te-a inzestra natura pentru ca, abia apoi, sa alegi produsele de ingrijire potrivite care vor avea efectul scontat asupra pielii tale.

Comunicat de presa

Cu toate acestea, indiferent de felul in care se manifesta pielea ta, exista un lucru pe care toate tipurile de ten il au in comun: nevoia de apa si de hidratare. „Apa este esentiala pentru sanatatea pielii. Un ten sarac in hidratare isi pierde elasticitatea, ceea ce poate duce la aparitia iritatiilor si a rosetii. Acest lucru pune in pericol bariera protectoare a pielii, expunand-o factorilor externi daunatori”, spune Urte Koop, NIVEA Test Center Manager.

Cu ajutorul gamei imbunatatite NIVEA Aqua Effect, imbogatita cu Hydra IQ, tehnologia inovativa care asigura o hidratare intensa si eficienta a pielii, problema deshidratarii nu se va mai regasi in vocabularul tau de frumusete. „Gluco-glicerolul, ingredientul activ, identic natural, care se regaseste exclusiv in tehnologia Hydra IQ, creata de NIVEA, stimuleaza reteaua de aquaporine a pielii, asigurandu-se ca si cele mai adanci straturi ale epidermei sunt hidratate asa cum trebuie”, explica Dr. Thomas Blatt, Head of NIVEA Skin Aging Department.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Leagăn pentru toată copilăria Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!
Chiar daca ai mereu grija sa consumi necesarul de doi litri de apa pe zi, este important sa-ti ajuti pielea de pe mai multe fronturi. Alege produsele NIVEA Aqua Effect care se potrivesc pielii tale si incepe chiar de azi ritualul de hidratare intensa a tenului.

NIVEA Aqua Effect pentru ten normal. Pe langa tehnologia Hydra IQ, care amplifica procentul de hidratare a pielii, improspatand-o instant, produsele din gama pentru ten normal contin si Vitamina E, ale carei proprietati anti-oxidante ajuta la pastrarea barierei naturale a pielii.


Lapte demachiant NIVEA Aqua Effect
. Curata delicat pielea si imbunatateste echilibrul natural al pielii in timpul procesului de demachiere.

Gel de curatare NIVEA Aqua Effect. Curata tenul in profunzime, asigurandu-i in acelasi timp necesarul de hidratare.


Lotiune tonica NIVEA Aqua Effect. Purifica si improspateaza tenul, pregatindu-l pentru aplicarea cremei de zi sau de seara.
Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

2in1 Lapte demachiant si lotiune tonica NIVEA Aqua Effect. Daca-ti doresti un produs care sa acopere ambii pasi ai procesului de curatare, poti apela cu incredere la el.

Servetele demachiante NIVEA Aqua Effect. Curata tenul eficient in orice moment al zilei, reimprospatandu-l si hidratandu-l dintr-un singur pas.

Crema de zi NIVEA Aqua Effect. Gratie formulei usoare, care se absoarbe rapid in piele, asigura un aspect sanatos al pielii si hidratare de durata. Contine SPF 15, protejandu-ti tenul impotriva razelor UV si imbatranirii premature.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri