E timpul sa iesi in lumina reflectoarelor! Fii starul absolut, cu gene dramatic de seducatoare, desprinse parca din show-urile de moda – gratie noii mascara Rimmel ScandalEyes Show Off. Este mascara cu cele mai performante atribute oferite de Rimmel pana acum: volum scandalos, alungire impunatoare si curbare exceptionala. Pentru genele care cauta definirea suprema...!

În schimb, formula cu fibre pe care o regasim la Show Off are o textura mult mai cremoasa si functioneaza alaturi de un aplicator de plastic pentru a oferi separare perfecta, ridicare, alungire si volum.

Astfel, consumatoarele vor obtine volum suplimentar si alungire cu ajutorul unei formule deosebite care nu se regaseste la celelalte mascara. Atat formula cat si periuta sunt unice si apartin doar mascarei ScandalEyes Show Off de la Rimmel, iar rezultatul este de exceptie!

Va putem asigura ca nu trebuie sa va faceti nicio grija cu privire la aspectul aplicatorului inovator. Rezultatul obtinut este deosebit si diferit fata de celelalte mascara existente în gama Rimmel, oferind un efect dramatic de alungire a genelor!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri