Pentru gospodinele mereu pasionate de bucataria lor, MAGGI lanseaza luna aceasta Secretul Gustului Intensavor Legume si Secretul Gustului Intensavor Gaina, intr-un nou ambalaj unic pe piata, care se potriveste perfect nevoii oricarei femei: cutia de bucatarie.

Comunicat de presa

MAGGI vine in ajutorul celor obisnuite deja cu gustul intens si aroma puternica a bazei pentru mancaruri Secretul Gustului. Special pentru ele, MAGGI a creat acest ambalaj cu totul special. Cu capac din plastic si folie protectoare, noua cutie permite pastrarea proaspata a produsului, fiind usor de folosit si permitand utilizarea ulterioara a acesteia.


Pana in prezent, Secretul Gustului Intensavor Legume si Secretul Gustului Intensavor Gaina, au fost au fost disponibile la pachete de 75 gr, 200 gr, 400 gr si 900 gr. Incepand cu luna august, cele doua sortimente Secretul Gustului pot fi achizitionate din marile hypermarketuri si la noul gramaj de 600 de gr.

MAGGI stie cat de aglomerat poate fi programul unei sotii sau al unei mame , de aceea noua cutie de bucatarie permite manevrarea produsului in doar cateva secunde. In plus, forma si culorile prietenoase ale cutiei, o fac dorita de catre orice femeie in bucataria sa, cu atat mai mult, cu cat cutia poate fi reumpluta dupa golire si folosita aftfel timp indelungat. Realizata din carton si aluminiu si avand un capac din plastic ce permite inchiderea ermetica a produsului, aceasta este adaptata mediului umed din bucatarie, pastrand produsul proaspat, indiferent de cantitatea de abur rezultata in timpul gatitului.

Fiecare femeie gateste diferit pentru familia ei, insa intodeauna cu multa dragoste si creativitate. MAGGI sprijina aceasta varietate si vine mereu in ajutorul celor pasionate de gatit. Astfel, pentru sotiile si mamele care considera gatitul o expresie a afectiunii fata de cei dragi, MAGGI reinventeaza Secretul Gustului Intensavor Legume si Secretul Gustului Intensavor Gaina, garantand preparate unice, pe placul intregii familii.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri