E timpul sa iesi in lumina reflectoarelor! Fii starul absolut, cu gene dramatic de seducatoare, desprinse parca din show-urile de moda – gratie noii mascara Rimmel ScandalEyes Show Off. Este mascara cu cele mai performante atribute oferite de Rimmel pana acum: volum scandalos, alungire impunatoare si curbare exceptionala. Pentru genele care cauta definirea suprema...!

Comunicat de presa

Tanjesti dupa genele uluitoare ale modelelor de pe catwalk? De astazi nu mai este cazul! Cu aplicatorul inovator, rotunjit si cu fibre inteligente, ScandalEyes Show Off Mascara lumineaza 100% privirea. Remarca-te atat pe sticla, cat si in spatele camerei, de aproape sau de la distanta, prin gene - vedeta – voluptuos de pline, impecabil separate si seducator de lungi! Fii pregatita sa pozezi!

Care este secretul Rimmel? Arunca o privire la aplicatorul inovator – primul de acest tip care combina volumul si definirea printr-o perie atat plata, cat si rotunjita, cu scopul de a-ti alungi minunat genele. Cu siguranta nu ai mai vazut pana acum asa ceva! Partea plata confera un volum senzational si rezistent, definind perfect fiecare geana fara sa o incarce, dupa care capatul in forma de sfera ridica genele catre inaltimi ametitoare. Mai mult decat atat, aceasta mascara multi-tasking poseda o noua formula pe baza de fibre, care confera o doza scandaloasa de volum si alungire! Fii pregatita sa iesi in evidenta cu o mascara care combina peria rotunda cu extensiile din fibra pentru a-ti face genele sa para considerabil mai lungi! in sfarsit, genele tale vor fi vazut tot ce era de vazut!

Cu ambalajul sau impozant si colorat in mov stralucitor, mascara ScandalEyes Show Off pandeste lumina reflectoarelor! Recipientul curbat, impresionant si ornat cu o grafica ascensionala respira „volum” prin toti porii! Imaginea de pe ambalaj releva aplicatorul-minune din interior – rasuciti capacul pentru a elibera peria mov. Ca un touch final, capacul este inscriptionat cu simbolul Rimmel, celebra coroana. Prin urmare, aspectul chic al acestei mascara cere sa fie incercata!

Kate impresioneaza!
O figura emblematica pentru Rimmel, supermodelul Kate Moss s-a obisnuit sa fie in lumina reflectoarelor... si chiar asta face in seducatoarea campanie TV sau de print! Priviti-o pe Kate aratandu-ne genele ei extravagante in timp ce urca pe scena pentru a canta la chitara si la tobe cu trupa britanica The Vaccines. Dupa cum era de asteptat, Kate cea permanent la inaltime emana o doza impresionanta de atitudine scandaloasa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri