E timpul sa iesi in lumina reflectoarelor! Fii starul absolut, cu gene dramatic de seducatoare, desprinse parca din show-urile de moda – gratie noii mascara Rimmel ScandalEyes Show Off. Este mascara cu cele mai performante atribute oferite de Rimmel pana acum: volum scandalos, alungire impunatoare si curbare exceptionala. Pentru genele care cauta definirea suprema...!

Esti pregatita sa duci genele la un nivel revoltator de ridicat? Creeaza un scandal masiv prin gene cu mega-volum, definite si alungite cu noua mascara Rimmel ScandalEyes Show Off.
Get the London look!

MASCARA SCANDALEYES SHOW OFF DE LA RIMMEL

E momentul sa arati tututor genele tale scandaloase! Rimmel iti prezinta noua mascara ScandalEyes Show Off, cea mai scandaloasa mascara pentru definire, volum si alungire. Pentru gene care vor totul…!

In sfarsit, o mascara combina un aplicator in forma de sfera, super-inovator, cu o formula de alungire pe baza de fibre, care iti face genele sa arate mai lungi. Mascara ScandalEyes Show Off iti deschide pur si simplu ochii:

  • Peria plata ofera genelor tale volum incredibil – fara sa le incarce
  • Peria unica in forma de sfera iti ridica genele scandalos de mult
  • Formula de alungire cu fibre le ofera genelor mai mult volum si le alungeste

Remarca-te cu genele tale demne de orice podium, atat pe sticla, cat si in spatele camerei, de aproape sau de la distanta!

Rimmel Scandal’Eyes Show Off este o mascara revolutionara, cu un aplicator unic, inovator si cu o formula noua cu fibre.

Consumatoarele pot obtine acum volum cu ajutorul partii plate, ridicare cu ajutorul capatului sferic si în acelasi timp lungime suplimentara datorata fibrelor din formula. Performanta unei mascara este influentata de combinatia perfecta dintre aplicator si formula.

Acest aplicator inovator pe care l-am creat necesita o formula foarte diferita fata de celelalte dezvoltate de Rimmel în trecut. De exemplu, ultima lansare de mascara – ScandalEyes a beneficiat de un aplicator supradimensionat din fibre, perfect pentru volum scandalos, dar care functiona foarte bine în combinatie cu o formula mult mai umeda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri