23 August 2012 publicat în Noutati 8 share-uri

In fiecare zi, descoperim cat de important este sa acordam atentie micilor bucurii, dar, in acelasi timp, stim ca pentru a beneficia de momentele dragi noua, trebuie sa facem eforturi pentru a economisi bani, timp sau chiar energie.

Comunicat de presa

Cu noua aplicatie online educativa, denumita sugestiv Electronomic, Arctic ne ajuta sa descoperim ca economisirea poate fi chiar simpla, ca o joaca, daca deprindem cateva reguli de baza. Astfel, invatam principiile economisirii pentru propriul camin, iar la final putem castiga un set complet de electrocasnice, Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung (TET).

Sub tema "Descopera functiile si caracteristicile speciale ale gamei TET de la Arctic, care te ajuta sa ai un stil de viata eficient si econom!”, cei care participa la concurs sunt invitati pana pe 31 iulie 2012 sa intre intr-un joc tip board game, cu activitati specifice unei zile de weekend din viata unei familii obisnuite, in urma carora participantii invata concret cum sa economiseasca resurse esentiale si implicit bani.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Regulile jocului sunt simple. Fiecare concurent trebuie sa finalizeze jocul intr-un timp cat mai scurt, economisind cat mai multe resurse si indeplinind cele 3 obiective principale: sa-i ramana timp liber pentru intalnirea cu prietenii, plimbarea cu copilul in parc sau iesirea la teatru. La finalul jocului, dintre participantii care au indeplinit toate conditiile, va fi extras prin tragere la sorti castigatorul premiului cel mare: un set complet de electrocasnice Arctic TET.

Mai exact, castigatorul va primi o combina frigorifica AK366NFS+, o masina de spalat rufe AFD1200A+, o plita incorporabila ARSG64121S si un cuptor incorporabil AROIM24500S, care il vor ajuta sa puna in practica regulile de economisire invatate in timpul jocului. In plus, participantii clasati pe urmatoarele locuri pot castiga unul din cele 40 de premii secundare, constand in produse electrocasnice marca GRUNDIG: 10 aspiratoare de masa model VCH 7830 si 30 MP4 Playere model Mpixx 1200 black.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Noua gama de produse, Arctic TET incorporeaza solutii tehnologice menite sa ofere beneficii concrete: economie de energie si apa, rezultate de gatire si spalare performante, siguranta sporita si confort in utilizare, economie de timp si economie de bani. Produsele inglobeaza o serie de functii moderne care permit multiple optiuni de utilizare a electrocasnicelor, in functie de stilul de viata, toate oferind insa, un avantaj practic esential: economia de bani.

Accepta provocarea Arctic si joaca Electronomic pe site-ul www.arctic.ro/electronomic!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri