Despre modul de desfasurare a promotiei puteti afla mai multe vizitand magazinul online Dacic Cool

Comunicat de presa

Magazinul online Dacic Cool, un magazin online cu produse romanesti de sanatate si frumusete, ofera, cu ocazia onomasticilor traditionale, dublarea comenzilor efectuate de cei care poarta aceste nume. Astfel, in perioada 22-30 august, urmeaza promotia dedicata celor cu numele Alexandru sau Alexandra, in calendarul ortodox, pe 30 august, fiind marcata ziua Sfantului Ierarh Alexandru. Astfel, pentru fiecare produs comandat, cei care poarta aceste nume vor primi cadou, din partea magazinului, inca un produs, dubland astfel comanda.

Prenumele Alexandru reproduce vechiul nume persan Aleksandros, considerat un nume compus din verbul grecesc alexo - a apara, a proteja si andros, forma de genitiv a substantivului aner - barbat, om.

Asadar, semnificatia numelui Alexandru ar fi cel care ii apara pe oameni. Popularitatea numelui Alexandru se datoreaza, in buna masura, figurii unuia dintre primii mari strategi si conducatori militari din istorie, regele Alexandru al III-lea al Macedoniei (336-323 i.H.), supranumit cel Mare. Viata lui Alexandru a fost iesita din comun, asa ca nu este de mirare ca a devenit un mit al lumii antice. La moartea sa, la numai 33 de ani, Alexandru Macedon era stapanul celui mai mare imperiu cucerit vreodata, care se intindea din Grecia pana in India. Prin succesele sale militare, Alexandru a contribuit substantial si la raspandirea culturii grecesti in lumea intreaga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park
In calendarul ortodox, Sfantul Alexandru este sarbatorit pe 30 august. Sfantul Ierarh Alexandru a fost episcop al Alexandriei in secolul al IV-lea si a luat parte la primul sinod ecumenic de la Niceea, din anul 325, unde a combatut erezia ariana. Sfantul Ierarh Alexandru a trecut la cele vesnice in anul 328.
In istoria romanilor, Alexandru a fost un nume traditional pentru domnitori. Astfel, nu mai putin de 22 de domni din Tara Romaneasca si Moldova au purtat numele Alexandru.

Sociabile, independente, optimiste, despre persoanele cu numele Alexandru se spune ca sunt indragostite de libertate. Sunt firi energice, distinse, seducatoare, inzestrate chiar cu o anumita carisma. Tandru, sensibil si generos, Alexandru incearca sa fie mereu pe placul celor din jur.

La noi, cateva dintre derivatele cele mai intalnite de la prenumele Alexandru/Alexandra sunt Alex, Sandu, Sanda, Sandra, Alessandra.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Despre modul de desfasurare a promotiei puteti afla mai multe vizitand magazinul online Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro). Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate in perioada 22-30 august de catre persoanele cu nume derivat de la Alexandru, pentru o singura comanda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri