12:08, 23 August 2012 publicat în Noutati

Primul spectacol de opera al toamnei va fi difuzat la inceputul lunii septembrie in Grand Cinema Digiplex. Inregistrarea uneia dintre cele mai cunoscute lucrari ale lui Giuseppe Verdi, Traviata, va putea fi urmarita de iubitorii genului in cea mai confortabila sala de cinema din nordul Bucurestiului.

Comunicat de presa

Joi, 6 septembrie, la ora 20:00, celebra productie va putea fi vizionata intr-o inregistrare de exceptie din cadrul spectacolului pus in scena la opera din Sydney.

Citeste si:
Grupul Lavazza anunță planul de a avea o amprentă de carbon neutră...
Grupul Lavazza anunță planul...

Scenariul adaptat dupa romanul lui Alexandre Dumas-fiul, "Dama cu camelii“, prezinta relatia zbuciumata dintre Violetta si Alfredo facându-ne partasi la trairile celor doi prin intermediul uneia dintre cele mai impozante puneri in scena a operei.

In portul din Sydney, pe o scena plutitoare, special creata pentru aceasta reprezentie, Traviata este interpretata parca altfel. Decorurile spectaculoase, costumele unice, candelabrul de 9 metri suspendat deasupra scenei, jocurile de artificii si imaginea operei si a portului la lasarea intunericului sunt cu adevarat fascinante.

Citeste si:
Terapia cu băi galvanice - în ce afecțiuni este recomandată?
Terapia cu băi galvanice - în...

Spectacolul a debutat in 1853 la Venetia, iar povestea dintre curtezana Violetta si Alfredo a provocat un imens scandal la vremea aceea. Astazi, Traviata este jucata pe cele mai importante scene din lume si continua sa fie una dintre cele mai apreciate opere din toate timpurile.

Va asteptam la Grand Cinema Digiplex pentru primul spectacol de opera al toamnei. Va puteti bucura de o reprezentatie de exceptie, beneficiind totodata de conditiile premiun oferite de sala cinematografului!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri