31 Iulie 2012 publicat în Noutati 15 share-uri

Ca premiera pe piata online din Romania, s-a lansat site-ul superjeans.ro, singurul magazin online ce va comercializa jeansi si alte produse originale ale unor branduri de notorietate, cum ar fi: Levi's sau Cheap Mondays.

Comunicat de presa

Odata cu lansarea magazinului online, dealer autorizat Levi’s in Romania, iubitorii acestui brand vor putea comanda online o gama variata de jeansi, tricouri, pantaloni si jachete, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Unul dintre cei mai mari retaileri online Levi’s de pe piata din Romania, superjeans.ro, ofera servicii de foarte buna calitate, produsele putand fi achizitionate online, cu plata prin ramburs sau card, beneficiind de livrare gratuita prin curierat pe teritoriul intregii tari, in maximum 48 ore, datorita stocurilor de produse pe care retailer-ul le detine chiar in Romania.

Superjeans inseamna cultura jeansilor, lux accesibil imbinat cu produse traditionale. Originalitatea produselor disponibile se remarca prin croiul si liniile moderne, dar si prin bine cunoscuta calitate a materialelor folosite. Comod si indraznet, dar rafinat in acelasi timp, acestea sunt atributele prin care colectiile de jeansi se diferentiaza de celelalte branduri de pe piata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

O perioada lunga de timp, in Romania, iubitorii brandurilor cu traditie au avut acces destul de dificil la produsele oferite de acestea. Majoritatea retaileri-lor vestimentari fie aduc colectii vechi, fie imitatii de calitate indoielnica, motiv pentru care consumatorii se vad nevoiti sa isi achizitioneze articolele preferate din strainatate. Ne dorim sa schimbam acest lucru, sa conturam mai bine cultura blugilor in Romania si sa venim in intampinarea clientilor, distribuind cele mai noi colectii intr-un timp foarte scurt, lucru posibil acum datorita stocurilor pe care le avem in Romania”, spune Bo Bech-Nielsen, CEO Superjeans.ro.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte si unul dintre liderii mondiali ai pietei de blugi. Cu 150 de ani de inovatie, brandul Levi’s este cel mai de succes si recunoscut brand, starnind interesul si loialitatea multor generatii din peste 100 de tari. Purtati in timpul protestelor, revolutiilor culturale, dar si in momente de distractie, mereu reinventat si intinerit, brandul surprinde atat prin design-ul abordat in prezentarea colectiilor, cat si prin lipsa barierelor conventionale in stilul pe care il promoveaza.
Leagăn pentru toată copilăria 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Incepand cu sezonul toamna/iarna 2012, Superjeans.ro va comercializa exclusiv online si alte branduri de notorietate de jeansi, bijuterii si accesorii, branduri cu istorie si cultura bogate, de o calitate exceptionala, cum ar fi Cheap Mondays.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri