Roche Romania s-a alaturat in data de 15 iunie colegilor din alte peste 100 de filiale ale companiei din intreaga lume, pentru cea de-a noua editie a Roche Children’s Walk, o initiativa globala a Roche ce isi propune sa stranga fonduri destinate asistentei pe termen lung a copiilor din Malawi si din alte zone ale lumii.

Proiectele de responsabilitate sociala devin astfel traditii la Roche Romania. Anul trecut, Roche Romania a inceput o noua traditie, participand pentru prima data la Roche Children’s Walk.

« Este al doilea an in care angajatii Roche Romania isi exprima solidaritatea fata de copiii care au nevoie de ajutorul nostru, participand la a noua editie a Roche Children’s Walk. Ma bucur ca si anul acesta, angajatii Roche Romania au raspuns acestui apel umanitar si doresc sa le multumesc ca s-au alaturat colegilor lor din intreaga lume, in acest proiect global », a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche Romania.

Din sumele donate de angajatii Roche Romania la editia din anul 2011 a Roche Children’s Walk au fost achizitionate peste 500 de carti pentru copii, ce au fost oferite fundatiilor ce au in ingrijire copii bolnavi de cancer.

Ca si in anul precedent, donatiile angajatilor Roche Romania vor fi destinate, in proportie de 50% proiectelor pe care Roche, in colaborare cu UNICEF si European Coalition of Positive People le desfasoara in Malawi.
Cealalta jumatate a sumelor stranse in Romania cu ocazia acestui eveniment va fi directionata catre initiative de caritate din tara noastra.

Initiat in anul 2003, Roche Children’s Walk este un proiect la care au participat de-a lungul timpului peste 95.000 de angajati Roche din intreaga lume. Pana in prezent, prin intermediul Roche Children’s Walk s-au strans aproximativ 8,3 milioane de franci cu ajutorul carora au fost asistati peste copii din Malawi si din intreaga lume.

De asemenea, au fost oferite in Malawi peste 4.800.000 de mese calde, 30.000 de uniforme scolare si au fost construite si mobilate 18 sali de clasa in care au fost distribuite peste 6000 de carti. In cadrul aceluiasi program au fost instruiti in jur de 200 de profesori si peste 3500 de tineri au invatat meserii practice precum tamplaria, tinichigeria sau croitoria.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri