Incepe vara cu o surpriza savuroasa din partea Redd’s: Redd's Cranberry, prima bere cu gust de merisoare din Romania!

Comunicat de presa

Cu un continut de 4% alcool, suc de merisoare si aroma naturala, Redd’s Cranberry reprezinta o propunere atractiva de reinventare a berii, pentru mai multa savoare, prospetime si un gust perfect pentru femei.

Iar pentru ca Redd’s Cranberry inspira naturalete, feminitate si energie, lansarea acesteia s-a facut printr-un eveniment inedit, care a adus o explozie de culoare si vitalitate in universul adesea cenusiu al marilor orase.
Saptamana trecuta, in spatii representative din Bucuresti, Iasi, Cluj si Brasov au aparut 4 cutii mari si frumos colorate, care invitau trecatorii sa-si „rasplateasca curiozitatea!”, printr-un mesaj plasat pe o latura a cutiei.

Zeci de curiosi s-au adunat in jurul cutiilor aparute neasteptat in oras, incercand sa ghiceasca ce esteinauntru. Misterul a fost insa pastrat pana sambata seara, cand peretii cutiilor au cazut spre incantarea celor prezenti, iar curiozitatea acestora a fost rasplatita printr-o surpriza: un moment exuberant de dans contemporan.

Dansatorii, invaluiti in costume colorate, au fost explozia de culoare si vitalitate ce a insufletit universul urban. Si cum frumosul merita oferit cat mai multor oameni, momentele de dans s-au repetat la scurt timp si in alte puncte importante din orase.

Prin aceste evenimente, Redd’s marcheaza totodata sustinerea unui proiect video care propune reinterpretarea celor mai reprezentative zone urbane, prin dans si culoare. La fel cum Redd’s Cranberry aduce verii un strop de savoare si inedit, la fel si proiectul video sustinut de Redd’si si propune sa aduca culoare si vibratie spatiului urban, prin scene de dans diafan care contrasteaza cu griul oraselor.

Prin varianta Cranberry, Redd’s continua demersul inovativ inceput in 2008, atunci cand ne-a surprins simturile cu prima bere cu aroma de fructe produsa inRomania - Redd’s Fresh. Noul Redd’s Cranberry este present pe piata din luna iunie si va fi disponibil intr-o editie limitata, pana in luna decembrie a acestui an. Redd’s Cranberry are distributie nationala si se poate gasi sub forma de sticle de 0,33l si doze de 0,5l.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri