Fie că vorbim despre rochii elegante, rochii casual sau sport, iarna poate să fie mai dificil să le alegi, așa că îți venim în ajutor cu tendințele acestui sezon.

Chiar dacă iarna nu a început recent, temperaturile au fost blânde cu noi așa că putem să spunem că în această perioadă iarna și-a intrat cu adevărat în drepturi. Este momentul potrivit, așadar, să vorbim despre modul în care îți alegi rochiile pentru iarnă, fie ele rochii elegante sau rochii în care te îmbraci zi de zi.

Ce rochii porți iarna?

Dar până să ajungem la tendințe, să începem cu începutul și să vedem ce fel de rochii poți purta iarna. Unele femei aleg să nu poarte rochii în timpul sezonului rece deoarece sunt de părere că rochiile nu sunt prea elegante și că dacă vor alege o rochie mai groasă aceasta nu o va avantaja, însă este păcat să nu te bucuri de această piesă vestimentară care te poate salva din multe situații în care nu știi cu ce să te mai îmbraci. Astfel, te sfătuim să optezi pentru rochii din materiale groase, cum ar fi stofa și tricotul și să nu te sfiești să le porți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Evident că dacă vorbim despre o ocazie specială, te vei îndrepta către un alt tip de rochii și anume rochiile elegante, din voal, transparente, pe care le poți purta și în timpul verii.

Cum asortezi rochiile iarna?

Un alt subiect care le poate pune în dificultate pe femei este acela de a asorta rochia la ținuta de iarnă. Nu te împiedica în aceste detalii deoarece este extrem de ușor să îți faci o ținută bună și în care să te simți în pielea ta. Spre exemplu, dacă optezi pentru o rochie tricotată scurtă, îți poți purta cu lejeritate perechea preferată de cizme înalte, alături de un palton sau de o geacă de iarnă. Dacă vrei să porți o rochie lungă, aceasta se accesorizează perfect cu o pereche de bocanci și cu o geantă casual. În cazul în care ne referim la rochii elegante, pe care le poți purta iarna la o nuntă sau la un botez, aici este mult mai simplu deoarece vei face același lucru pe care îl faci și vara: îți vei lua geanta și perechea de pantofi care se potrivesc cel mai bine cu rochia aleasă, diferența fiind că vei pune pe deasupra și un palton elegant - și asta e tot, ești gata de distracție.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Ce rochii se poartă iarna asta?

Acum, că știi cum și ce să porți iarna în materie de rochii elegante și rochii casual, hai să vedem care sunt tențințele acestui sezon.

Rochiile elegante transparente

Pentru că tot vorbeam de rochiile elegante, află că reprezintă o tendință pentru această iarnă, așa că dacă trebuie să mergi la o petrecere specială, te poți îndrepta către o rochie din orice material transparent ți-ai dori, cum ar fi tulul, organza, sifonul sau dantela.

Rochiile tricotate

Așa cum îți povesteam și rândurile de mai sus, rochiile tricotate sunt mereu o opțiune pentru sezonul rece și este cazul și pentru această iarnă. Este foarte puțin probabil ca ele să se demodeze, prin urmare te sfătuim să le alegi cu încredere și să le acorzi un loc special în dulapul tău.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Rochiile strălucitoare

Dacă până acum ne-am referit la material, hai să vedem și cum stă treaba atunci când vine vorba despre culori. Vedetele acestei ierni sunt rochiile în culori metalice, strălucitoare, ca auriul, argintiul, roșul, dar și alte culori. Așa că dacă vrei să fii în tendințe și să ieși în evidență, știi ce ai de făcut.

Rochiile până la genunchi

Să nu uităm nici de lungime pentru că nu doar materialele și culorile sunt importante, atunci când vine vorba despre tendințe în ceea ce privește rochiile elegante sau casual. Majoritatea caselor de modă au ales să promoveze rochiile până la genunchi, deci dacă vrei să te situezi în tendințele acestui sezon, te poți îndrepta către o astfel de achiziție. Asortează-le cu botine cu toc sau cu cizme până la genunchi și ești gata pentru o nouă ieșire în oraș sau la birou.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Spor la cumpărături!

Sursa: Unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri