29 Martie 2023 publicat în Moda 10 share-uri

Cea mai frumoasă selecție de pantofi pentru primăvara 2023

Dă-i unei femei pantofii potriviți și va cuceri lumea, așa spunea Marilyn Monore, unul dintre cele mai importante fashion icons din istorie. E drept, fiecare femeie a observat că atitudinea și ținuta pot fi schimbate de o pereche de pantofi, mai ales atunci când aceasta îmbină eleganța cu comoditatea. Prin urmare, azi am pregătit pentru tine o selecție atentă de pantofi potriviți pentru mersul la muncă, plimbările prelungite în parc sub soarele primăverii sau pentru un eveniment special.

Weekend Max Mara stilettos de piele Renza

Pantofii cu toc arată spectaculos, dar cele mai multe dintre doamne aleg variante joase care să poată fi adaptate rapid sau care pot fi purtate în special în acele zile în care trebuie să meargă mai mult pe jos. Totuși, acest lucru nu înseamnă că pantofii cu toc jos sunt lipsiți de eleganță. De altfel, alegerea noastră are un design special al tocului care îi oferă inclusiv un aer jucăuș.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Produsul este disponibil aici.

Pantofi ALDO roz

Pentru pasionatele de culoarea roz, dar care își doresc o pereche de pantofi cu toc înalt, avem o sugestie superbă cu un calapod elegant, care nu se demodează niciodată. Aceștia sunt confecționați din nabu și au atât interiorul, cât și branțul din piele ecologică, iar tocul măsoară 10 centimetri.

Produsul este disponibil aici.

Pumps R.POLAŃSKI

Pantofii negri nu se vor demoda niciodată și sunt ușor de adaptat oricărei ținute. Cu toate acestea, există câteva mici detalii care pot face o diferență majoră între o pereche de pantofi de zi și un astfel de element statement. Prin urmare, pentru o ținută specială e nevoie de încălțăminte în același ton. De aceea, următoarea recomandare este o pereche de pantofi negri, lăcuiți, cu vârful colorat și un mic detaliu auriu care îi pune în evidență.

Produsul este disponibil aici.

Pantofi sport de piele ecologică

Așa cum spuneam, primăvara este anotimpul care dă startul plimbărilor prelungite prin parcuri, iar pentru un astfel de moment, în mod cert sunt necesari pantofi sport comozi. În ceea ce privește paleta cromatică, o ținută casual permite numeroase combinații însă cu siguranță varianta ideală rămâne albul care poate fi purtat atât la o rochie înflorată, de exemplu, cât și la o pereche comodă de jeans. Cu toate acestea, o pată de culoare poate fi exact detaliul necesar care să întregească ținuta pentru o zi de relaxare.

Produsul este disponibil aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri