Franjurile maximaliste - un trend care uimește și epatează în toamna 2022. 12 piese vestimentare de efect, cu franjuri în tendințe

9 Septembrie 2022 publicat în Moda 31 share-uri

Franjurile sunt în tendințe și în 2022, dar în sezonul toamnă iarnă 2022/2023 se poartă cu precădere franjurile care amplifică ideea de mișcare și coordonare și par că “se mișcă” cu fiecare pas pe care îl facem.

Franjurile reprezintă un detaliu des întâlnit și îndrăgit în lumea modei și a pieselor vestimentare fiindcă le aduce acel touch ludic și dinamic care le pune în valoare. O ținută cu franjuri captează mult mai bine ideea de mișcare și capătă și mai multă textură. Franjurile sunt în tendințe și în 2022, dar în sezonul toamnă iarnă 2022/2023 se poartă cu precădere franjurii care amplifică ideea de mișcare și coordonare și par că “se mișcă” cu fiecare pas pe care îl facem.

Putem purta franjurile ca element distinctiv al unei anumite piese vestimentare, în nuanțe mai neutre sau obișnuite, lăsând franjurile să epateze, sau le putem asocia altor trenduri precum color-blocking sau unei ținute integral maro caramel, integral verde sau integral ce culoare vă doriți. În toamna acesta, franjurile pot apărea peste tot, ca margini minimaliste franjurate, atașați de buzunare, genți, mâneci, umeri, veste, fuste, rochii, paltoane sau cardigane, de dimensiuni mai mici sau mai mari, dar cu cât capătă o lungime mai mare cu atât efectul de “în mișcare” este mai pregnant și mai wow. Da, ca tendințe în toamna 2022, franjurile se îndreaptă mai degrabă într-o direcție maximalistă, capricioasă și plină de culoare.

Iată o prezentare foto cu câteva piese vestimentare pe care le putem purta în viața de zi cu zi și cu ajutorul cărora putem integra acest trend chic și reinterpretat al franjurilor în ținutele noastre.

Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici Produsul este disponibil aici

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri