Îți dorești ca al tău copil să fie perfect de imperfect? Să își facă vocea auzită prin culori, prin râsete și idei originale? Îl încurajezi să crească frumos și să se preocupe de ceea ce îl înconjoară? Te uiți la el cum se joacă cu prietenii, sau cum aleargă pe bicicletă fără nicio teamă, sau cum creează povești fabuloase pentru jucăriile sale, sau cum se retrage cu drag în colțul preferat din casă ca să răsfoiască o carte sau o revistă? În acele momente simți că te uiți la adultul de mâine care prin faptele sale va face lumea mai frumoasă?

CP

Colecția TOMMY HILFIGER KIDS este dedicată copiilor cărora nu le este frică de culoare, cărora le place să se bucure de tot, inclusiv de începerea școlii. Noua colecție din această toamnă își găsește inspirația în stilul prep specific Coastei de Vest din S.U.A. cât și în nota fresh redată prin noua monogramă TH – blocuri de culoare, proporții jucăușe și voie bună, un stil care se potrivește copiilor a căror imaginație nu are limite și care nu cunosc plictiseala.

De la preppy și sport până la casual, cu o notă îndrăzneață, orice formă de joacă devine posibilă atât timp cât copilul tău poartă produsele vestimentare potrivite, acele articole cheie pe care le poți combina în diverse outfit-uri super confortabile, precum ar fi jachete puffer sau cele din denim.

O zi pentru copilul tău este extrem de dinamică, într-un ritm foarte alert. Acum este la școală, și în scurt timp se bucură de activitățile after-school. Îți dorești să fie mereu pregătit, să aibă ținute versatile și care îi asigură tot confortul necesar în aventurile sale.

Regăsește moștenirea americană specifică pentru TOMMY HILFIGER KIDS în item-uri precum Parka cu noua monogramă, denimul duo tonal și jachete din lână ușor de spălat.

Descoperă întreaga colecție TOMMY HILFIGER KIDS Toamna 2022 pe tommy.com sau în magazine selectate TOMMY HILFIGER KIDS din România: București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City și Iulius Mall Cluj – Napoca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri