Ruscasul a devenit de ceva timp un accesoriu nelipsit chiar și de la o ținută business.  Varietatea de modele extrem de elegante și funcționale au făcut ca acestea să înlocuiască alte accesorii care erau folosite la astfel de ținute.

De ce este rucsacul un must have?

Rucsacul este astăzi mai mult decât un accesoriu util, acesta mai este ales și în funcție de design și formă pentru a putea fi purtat în diverse ocazii. Există rucsace care se pot folosi în timpul liber, altele care se poartă la ținutele de birou, altele modele sunt adecvate pentru școală și facultate, iar unele se pretează pentru cei care practică diverse sporturi.

Dintre toate catergoriile ne vom opri asupra acelor rucsacuri care se poartă în viață de zi cu zi. Iată cum ar trebui să alegi un rucsac la modă și funcțional, astfel încât acesta să își dovedească utilitatea.

Alege un rucsac din materiale de calitate

Un rucsac realizat din materiale de cea mai bună calitate îți va complimenta cu succes look-ul. De preferat este să alegi un rucsac din piele naturală sau din alte materiale naturale. Evită acele piese care au elemente de plastic și optează pentru cele cu elemente metalice care arată mult mai sofisticat și în același timp sunt mai rezistente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Alege măsura potrivită

Măsura potrivită este un aspect important atunci când alegi un rucsac. Alege de fiecare dată un rucsac care are bretele ajustabile, astfel încât acesta să stea cât mai aproape de spate, chiar lipit. Nu trebuie să ajustezi bretelele nici extrem de mult astfel încât rucsacul să stea sus, acoperindu-ți ceafă sau capul pentru că va arăta ciudat și îți va provoca și o stare de disconfort în cele din urmă.

Funcționalitatea rucsacului, elementul care face diferența

Înainte de a achiziționa un rucsac asigură-te că modelul pe care ai pus ochii are toate acele caracteristici de care ai nevoie și care îți vor folosi în viața de zi cu zi și pentru activitățile pe care le desfășori. Dacă obișnuiești să iei laptopul cu tine când pleci de acasă, asigură-te că are un compartiment dedicat acestui echipament. Verifică dacă vei putea pune în el pachețelul cu mâncare sau echipamentul pentru sală. Și în general vezi dacă este suficient loc pentru lucrurile de care ai nevoie și care fac parte din stilul tău de viață. Nu uita însă că și un rucsac funcțional trebuie să aibă un design frumos.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Ghid pentru alegerea mobilierului interior Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Culori și design, în funcție de ocazie și vestimentație

Pentru că rucsacul este accesoriul cu multiple întrebuințări va trebui să alegi cu grijă culorile și designul în funcție de locul în care urmează să îl porți și ținutele adoptate. Un rucsac cu design cât mai simplu și linii clare, într-o culoare închisă cum ar fi negru, gri sau bleumarin poate completă ținuta de serviciu. Evită rucsacurile prea încărcate sau cu multe buzunare, atunci când le folosești doar la job. Rucsacurile pe care le folosești în timpul liber pot avea forme și culori cât mai avangardiste, dar care vor trebui să te reprezinte în totalitate. Dacă ești o persoană non conformistă, căreia îi place să atragă toate privirile, alege culori puternice și forme inedite.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Dacă îţi doreşti modele în tendinţe, de calitate,e ce poartă amprenta brandurilor pe cere le îndrăgeşti, cu siguranţă în magazinele CCC vei găsi rucsacurile care te reprezintă. Poţi achiziţiona online sau direct în magazine şi vei avea surprize plăcute.

Sursă foto: ccc.eu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri