25 August 2021 publicat în Moda 8 share-uri

Blugii reprezintă acel articol vestimentar care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Aceștia sunt extrem de versatili, motiv pentru care pot fi îmbrăcați în combinații diverse, atât cu topuri și pantofi sport, cât și cu topuri elegante și o pereche de pantofi cu toc.

Însă moda blugilor pare a se schimba de la an la an sau chiar de la sezon la sezon. În acest moment, modelele de blugi la modă sunt numeroase și variate, putând acoperi o gamă largă de preferințe. Iată ce alegeri poți face în acest sezon pentru a fi la modă cu blugii pe care îi porți.

Modelele de blugi largi sau evazați, din nou în tendințe

Blugii largi se purtau cu succes acum mulți ani. Astăzi, au revenit în atenția creatorilor de modă, iar cele care doresc să aibă o ținută la modă trebuie să se asigure că au o astfel de pereche de blugi în garderoba lor. Blugii largi, cu talie înaltă, prezintă avantajul de a se potrivi pentru toate tipurile de corp, atât pentru persoanele slabe și înalte, cât și pentru cele mai plinuțe. De asemenea, aceștia pot fi asortați cu diverse tipuri de topuri și de pantofi, ceea ce îi face potriviți pentru aproape orice tip de ținută și pentru toate gusturile și preferințele. Purtați cu pantofi sport sau cu tocuri, cu cămașă elegantă sau cu un tricou polo, blugii largi sunt iubiți de oricine le descoperă lejeritatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Nu numai blugii largi pe care îi poți achiziționa de pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/blugi sunt la modă în acest moment, ci și blugii evazați, înrudiți ca design cu primii, dar diferiți prin designul pe care îl au în partea de sus. Aceștia sunt largi doar în partea de jos, motiv pentru care posibilitățile de a-i combina sunt mai reduse; blugii evazați pot fi purtați mai ales cu pantofi cu toc, la ținute mai elegante și sunt potriviți mai ales pentru persoanele înalte.

Blugii boyfriend continuă moda sezonului trecut

Aflându-se printre modelele preferate de blugi de câteva sezoane chiar, blugii boyfriend pot fi purtați și în acest sezon alături de o pereche de botine cu toc și un sacou lung, pentru o ținută casual cu note rafinate, elegante. Blugii boyfriend cu talie înaltă sunt perfecți în combinații cu topuri diverse, de la tricouri într-o singură culoare la topuri scurte, de la bluze din in sau mătase la cămăși cu mânecă scurtă sau lungă, băgate în pantaloni.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Blugii negri, moda atemporală care nu moare niciodată

O pereche de blugi negri poate fi purtată în nenumărate combinații, astfel că sunt potriviți pentru toate preferințele, pentru purtătoare de toate vârstele. Cu talie înaltă sau joasă, strâmți sau largi, blugii negri pot fi purtați cu tricou, cu maiou, cu cămașă sau cu orice top alb sau colorat care îi poate completa pentru o ținută simplă, dar în același timp de efect. Mai mult decât atât, poți alege oricare dintre gențile sau poșetele de pe https://modivo.ro/c/femei/genti-si-posete/posete/shopper pentru a-ți completa ținuta în care vedeta este o pereche de blugi negri deosebiți.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri