In zilele noastre, incaltamintea sport se afla in garderoba oricui, de la barbati si femei, pana la copii si adolescenti. Pantofii sport nu sunt folositi doar pentru activitati fizice sau pentru plimbari in parc, ci si pentru formarea unor tinute cool si moderne, de la casual la elegant.

Din fericire, ai la dispozitie numeroase perechi de pantofi sport, in diferite culori si modele, din care le poti alege pe cele care ti se potrivesc cel mai mult. Incaltamintea sport se asorteaza cu orice, asa ca iti punem la dispozitie tinutele ideale in care poti integra perechea preferata de tenisi sau adidasi cu talpa inalta!

Rochii midi si pantofi sport

Daca ai nevoie de tinute care sa imbine eleganta feminina cu confortul oferit de incaltarile sport, avem solutia optima. Poti alege o rochie midi moderna, potrivita pentru sezonul cald, pe care sa o porti cu pereche de adidasi. Opteaza pentru modele de la Under Armour in nuantele preferate, poarta rochia midi si completeaza look-ul cu un rucsac sau o geanta colorata, care sa atraga atentia. Aceasta tinuta se poate purta atat la plimbare, cat si la shopping sau la job, daca locul de munca iti permite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Rochii maxi si pantofi sport cu talpa groasa

Nu iti plac rochiile midi sau vrei sa porti modele mai vaporoase, potrivite pentru zilele toride de vara? Ia in calcul rochiile maxi, pe care sa le combini cu o pereche de pantofi sport cu talpa groasa. Desi pare ca pantofii sport cu talpa groasa nu se potrivesc cu feminitatea unei rochii vaporoase, vei observa ca aceste incaltari te scot din anonimat si iti ofera confort.

Daca porti o rochie colorata sau inflorata, poti opta pentru incaltari sport in nuante pastel sau albe, cu ajutorul carora sa obtii un look feminin si fresh.

Rochii elegante si incaltaminte sport clasica

Pantofii sport sunt atat de versatili, incat ii poti alege si pentru a accesoriza o rochie eleganta, de seara. Rochiile elegante nu se poarta doar cu tocuri inalte! Astfel, daca esti o femeie activa care doreste sa ramana eleganta, nu ezita sa introduci in colectia de pantofi o pereche de tenisi clasici, fara catarame sau insertii extravagante.

In acelasi sens, clutch-ul elegant poate fi schimbat cu o borseta moderna, pentru a se asorta excelent cu incaltarile sport.

Fuste mini si tenisi

Pentru a-ti pune in evidenta picioarele, nu ezita sa porti fuste mini! Nu trebuie decat sa adaugi un tricou simplu, din bumbac, alaturi de tenisii preferati. Nu te teme, acest ansamblu stilistic nu creeaza un look vulgar, ci unul casual, pe care il poti aborda pentru orice iesire in oras.

Fuste creion si sneakersi inalti

Pentru un look de inspiratie office, poti alege sa combini pantofii sport inalti si cu o fusta creion, care iti ofera confort la job, atunci cand ai mult de alergat. Asadar, poti inlocui fustele rigide cu un model creion, lejer, care arata bine cu o camasa alba, simpla.

Jeansi, tricou si pantofi sport in nuante pastelate

Una dintre cele mai intalnite combinatii in care poti gasi pantofii sport este alaturi de jeansi. Pentru o tinuta casual fara repros, poarta jeansii cu pantofi sport in nuante pastelate, alege un tricou cu imprimeu si te vei bucura de o tinuta in trend, extrem de confortabila.

Costum colorat si sneakersi

Vrei sa te imbraci intr-o tinuta fashion? Opteaza pentru un costum colorat, format din pantaloni si sacou, alege o camasa simpla si adauga o pereche de sneakersi. Pentru un plus de stil, este recomandat ca cel putin o culoare din cromatica pantalonilor sau sacoului sa se regaseasca pe incaltarile sport.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai cool tinute pe care le poti obtine cu ajutorul pantofilor sport. In functie de material, design si culoare, alege sneakersii care te reprezinta, indiferent daca ii porti la birou, la o iesire cu prietenii sau la cumparaturi.

Sursa foto: Photo by Brooke Cagle on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri