3 August 2021 publicat în Moda 16 share-uri

Moda contemporană este versatilă și, la un anumit interval de timp, ne permite să aducem în centrul atenției bijuterii și accesorii pe care le-am dat deja uitării, le-am ascuns în vreun colț de sertar sau le-am înlocuit deja cu altele. În vara 2021, cerceii asimetrici care sfidează legile perfecte și monotone ale simetriei continuă să se mențină în tendințe, să capete în spectaculozitate și să ne încânte cu formele, varietatea și dimensiunile lor.

Pe de altă parte, fratele lor geamăn – cercelul unic, solo, statement, a luat cu asalt multe prin prezentările de modă și a fost adoptat cu îndrăzneală de case mari de modă precum Miu Miu, Alberta Ferretti sau Fendi.

Este o bijuterie declarativă  în sine și impresionează de multe ori in acest sezon dacă nu prin masivitatea sa, atunci prin forma sa aerodinamică, minimalistă, grafică, geometrică sau nonconformistă. Iată câteva exemple modele de astfel de cercei single și cum putem purta un singur cercel astfel încât să creăm un look stilat, special și modern. 

DESCHIDE PREZENTAREA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri