23 Februarie 2021 publicat în Moda 54 share-uri

Nu trece la hainele de primăvară fără a lua în calcul perioada de tranziție. Iată câteva sfaturi pentru pregătirea garderobei înainte de venirea primăverii:

Mai mult ca niciodată, așteptăm primăvara și vremea călduroasă, cu speranța că pandemia va deveni încet o realitate a trecutului. Frigul este, deocamdată, instalat în toate orașele țării, dar vremea schimbătoare anunță totuși semne de primăvară. Dacă ești pasionată de trenduri și fashion, cu siguranță pui mult accent pe felul în care te reprezintă vestimentația, iar trecerea la un nou anotimp este un moment important. Nu îți face speranțe prea repede și nu trece la hainele de primăvară fără a lua în calcul perioada de tranziție. Iată câteva sfaturi pentru pregătirea garderobei înainte de venirea primăverii:

Mizează pe casual

După o iarnă de purtat ghete, cizme și bocanci și chiar drumuri prin zăpadă în oraș, cea mai relaxantă schimbare vine de la încălțăminte. Trecerea se poate face ușor, iar în zilele mai călduroase poți lăsa deoparte botinele și să optezi pentru o pereche de teniși. O idee bună ar fi să-ți împrospătezi garderoba și colecția de încălțăminte cu tenisi dama Deichmann în tendințe și să te răsfeți cu acele perechi pe care ți le-ai dorit toată iarna. Trecerea la sezonul cald este un moment important pentru fiecare femeie, deoarece îți oferă posibilitatea de a experimenta cu outfit-urile. De asemenea, vine chiar la timp atunci când îți dorești să te întorci la articolele vestimentare de care ți-a fost dor și să mai dai jos din layere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Reintrodu rochiile în ținutele tale

Poate una dintre cele mai importante bucurii pe care ți le oferă vremea caldă este posibilitatea de a purta rochiile preferate. Acestea nu doar că sunt opțiuni potrivite pentru orice eveniment din viața ta sau activitate de zi cu zi, dar poți găsi opțiuni stylish chiar și pentru ținutele casual. Singura regulă în timpul tranziției de la iarnă la primăvară este, desigur, combinarea unei rochii cu paltoane groase, blănuri și cizme lungi. În funcție de materialul rochiei, găsește cele mai bune soluții. De asemenea, este de preferat să optezi pentru rochii cu mâneci lungi, pentru a nu fi nevoită să porți mai multe straturi de haine groase. O rochie lungă colorată poate fi combinată cu un palton alb și cizme albe cu vârf tip cowboy sau cu teniși înalți.

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cele mai încurajatoare citate despre succes
Sursă foto: Photo by cottonbro from Pexels

Alege sacouri lungi și overshirts

Unul dintre trendurile importante în această perioadă de tranziție este cămașa tip overshirt. Este vorba de cămăși mai groase, largi, din materiale precum lână sau alte combinații, care pot fi purtate pe post de geacă odată ce cresc temperaturile. Un overshirt, dar și un sacou mai lung, tip rochiță, îți oferă posibilitatea de a pune la cale outfit-uri mai interesante. De exemplu, dacă vrei să renunți la clasicii jeans, poți purta un sacou lung sau un overshirt în combinație cu o pereche de colanți mai groși și cizme lungi, până peste genunchi. De asemenea, în zilele mai călduroase, optează pentru colanții evazați care sunt deja în trend, și o pereche de ghete chunky, cu talpă groasă.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită
Sursă foto: Photo by cottonbro from Pexels

Perioada de tranziție te poate ajuta să faci alegeri inspirate în materie de fashion, dar trebuie să fii mereu atentă la schimbările bruște de temperatură. Să te îmbraci mereu în concordanță cu temperatura și fenomenele meteo poate fi o provocare, dar cu articolele vestimentare potrivite vei arăta mereu perfect.

Sursă foto fr si main: Photo by Polina Tankilevitch from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri