17 Februarie 2021 publicat în Moda 13 share-uri

Anul 2021 se definește prin confort, astfel că tocurile înalte rămân în umbră, locul lor fiind luat cu succes de platformele drepte ale pantofilor sport, talpa groasă a bocancilor din piele sau tocul de doar câțiva centimetri al ciocatelor cu vârf ascuțit.

Toamna aceasta este la modă tot ce este comod și poate fi purtat în combinații casual-sport. Se păstrează în tendințe combinația de stiluri vestimentare diferite, așa că nu te sfii să porți cizme cu pantaloni din bumbac.

În ceea ce privește alegerea modelelor de încălțăminte, există câteva care ar trebui să se regăsească în garderoba ta. E posibil ca pe cele mai multe dintre ele să le ai deja, cum ar fi bocancii. Iată cu ce ar trebui să-ți asortezi ținutele în toamna lui 2021:

Bocancii cu talpă groasă rămân în tendințe

Bocancii par să-și fi găsit un loc sigur printre obiectele vestimentare la mare modă, căci rămân în continuare una dintre piesele de bază. Optează pentru cei din piele, cu talpă groasă și dreaptă, însă fără prea multe catarame și lanțuri. Lasă-i să iasă în evidență prin simpla lor prezență și poartă-i în combinații inedite, cu fuste midi plisate, rochii vaporoase și geci tip biker.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

O altă idee de ținută în care să incluzi bocancii în toamna lui 2021 este cea cu pantaloni scurți, dacă vremea îți permite. Poartă un hanorac larg și o geantă tip poștaș. Accesorizează cu brățări metalice sau cu cercei mari. Și combinația dintre pantalonii de piele și bocanci rămâne la mare modă. Adaugă o cămașă din jeans sau pur și simplu un tricou din bumbac și un trench și obții un outfit casual perfect pentru zi.

Cizmele din piele

Scurte, medii sau peste genunchi, cizmele din piele sunt și ele perfect de purtat toamna aceasta. Renunță, însă, la negru și optează pentru culori pământii, precum bej, coniac sau maro și asortează-le cu blugi deschiși la culoare sau cu fuste plisate, din catifea sau paiete. Găsești pe https://www.asortie.ro/cizme-dama-piele cele mai variate modele de cizme de damă din piele, din care să le alegi pe cele care ți se potrivesc. Dacă ești adepta pantalonilor, atunci mergi pe varianta botinelor scurte, iar dacă adori rochiile, o pereche de cizme peste genunchi va fi ideală pentru un outfit modern.

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Ciocatele, un must have

Ciocatele sunt must have-ul sezonului, neapărat cu vârf ușor ascuțit și cu toc mic, de cel mult 5 centimetri. Ele pot fi din piele naturală sau piele întoarsă, scurte, până la gleznă sau ceva mai lungi, în funcție de preferințe. Din nou, negrul trece pe plac secundar, iar locul lui este luat de nuanțele de bej, maro, gri sau coniac.

În ceea ce privește ideile de ținute, iată ce propunere avem: O fustă A-Line din piele, până la genunchi, purtată cu un pulover oversized și cu o pereche de ciocate, alături de o geantă mică, tip mesager. Dacă ești mai degrabă adepta pantalonilor, atunci pune niște blugi albaștri boyfriend, o cămașă albă și un cardigan bej, prin cu o curea subțire în talie. Optează pentru ciocate din piele întoarsă maro sau bej.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență

Pantofii sport cu talpă dreaptă

Pantofii sport se regăsesc și ei printre încălțămintea la modă în toamna lui 2021. Alege modele cu talpă dreaptă sau groasă, în diverse forme și poartă-i cu pantaloni din bumbac sau cu jeanși. Combinația dintre rochii și adidași rămâne în tendințe. Pe lângă cei albi și negri, se poartă cei colorați, precum și cei ci imprimeuri, precum animal print. Nu te feri de încălțămintea colorată, căci se regăsește în moda finalului de an.

Confort pentru picioarele tale, după acest criteriu așa se aleg modelele de încălțăminte pentru această toamnă. Uită de tocuri, alege platforme și talpă groasă pentru cizme, botine, adidași sau bocanci.

Sursă foto fr si main: Photo by Roghaye Arabpour from Pexels

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții De ce este periculos zahărul?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri