19 Februarie 2021 publicat în Moda 1 share-uri

Ştim că şi tu îi iubești, nici nu ai cum! Confortul şi starea de bine furnizate de încălţămintea sport de stradă nu pot fi comparate.

Dacă adăugăm şi versatilitatea ridicată şi gradul mare de asertabilitate, cu siguranţă vorbim de pantofii ideali.

Sneakers damă - încălţăminte urbană autentică

Cu siguranța, ţi-ai dat seama că vorbeam despre adidaşi şi sneakers damă. Pentru că sunt atât de populari, ne-am propus să descoperim ce tipuri sunt pe val în această primăvară, dar şi cum îi putem integra în outfituri urbane geniale.

Podiumurile internaționale indică reîntoarceri în timp. Anul acesta se poartă adidaşi cu accente retro care impresionează în primul rand prin confort. Se poată tălpile înalte, dar ușoare care nu afectează în niciun fel libertatea de mişcare. Dacă vorbim de materiale, trebuie precizat că sunt pe val cele uşoare, respirabile care susţin sănătatea picioarelor şi care nu permit instalarea transpiraţiei abundente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Un alt aspect ce se manifestă în acest sezon tine de latura dinamică. În această primăvară sunt pe val pantofii sport robuşti, care seamănă foarte tare cu cei folosiţi la antrenamentele de sală. Practic, 2021 este un an dedicat activităţilor recreative, iar acest aspect se observă poarte pregnant în încălţăminte.

Descoperă în magazinele CCC cele mai noi modele, cele mai trendy piese cu care poți completa garderoba. Poţi comanda online: https://ccc.eu/ro/femei/pantofi/sneakers sau poţi merge în magazinele fizice. Ai parte de aceleaşi preţuri speciale!

2021 - anul în care se poartă sneakersi damă simpli

În această primăvară se poartă minimalismul. Sunt pe val adidaşii şi pantofii sport monocromi cu logo-uri discrete şi tălpi plate simple. Se poartă şi piesele în două culori, însă în cazul acestora logo-ul trebuie să fie bine pus în valoare. Dacă în anii precedenţi se purtau sneakersi cu şireturi colorate puternic, anul acesta se manifestă un interes accentuat pentru elemente puţin ostentative. Totuşi, dacă iubeşti accentele vibrante, poţi alege să porţi şi sneakersi cu inserţii în nuanţe metalice. 2021 este anul în care argintiu, auriu şi roz gold fac legea în materie de finisaje şi decoraţiuni.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Primăvara aceasta adidaşi s-au reinventat! Sunt în trend pantofii sport cu aspect tricotat, ce par a fi croşetaţi manual. Aceste tipuri nu doar că asigură confort maxim, dar întregesc prin designul retro ținute cosmopolite originale!

Tenişii - vedetele ţinutelor primăvăratice

În 2021 continuă să se poarte tenişii. Aceşti pantofi sport impresionează prin simplitate, dar şi prin durabilitate. Practic, sunt pantofii de stradă atemporali, pe care indiferent cum îi porţi te ajuta să creezi ţinute originale!

Pantofii skate - mai mult decât accesorii sofisticate

Pantofii skate îşi găsesc un loc fruntaş preferinţele tinerilor cosmopoliţi de mai bine de jumătate de secol. Aceste piese inspirante, reuşesc prin confort şi aspect să completeze personalităţi. Pot fi purtaţi cu blugi, hanorace, pantaloni de trening sau fuste scurte şi rochii sport.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Adidaşii din piele - must have-uri de efect

Nu ai o garderobă completă fără o pereche de pantofi sport din piele. Trebuie să recunoşti că versatilitatea pantofilor din piele este excepțională. Datorită popularității ridicate au reușit să îşi găsească locul şi în ţinutele semi formale sau formale. Practic, dacă te simt bine cu ei îi poţi purta la petrecerea de cocktail sau la ţinuta de club!

Pantofii sport sunt expresivi, urbani, cosmopoliţi, confortabili, pe bună dreptate că îi iubeşti. Acum ai şi un partener care te ajută să cumperi rapid şi uşor încălţămintea preferată.

Sursă foto: CCC


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri