4 August 2020 publicat în Moda 1 share-uri

Dacă ești o fire dinamică și îți plac ținutele versatile, iată câteva sugestii de accesorii sport pe care le poți integra în diferite ținute:

Așa cum poate ai constatat din prezentările colecțiilor din ultimele sezoane ale marilor case de modă, accesoriile sport sunt din ce în ce mai prezente pe podiumuri, dar și în secțiunile de street style ale revistelor de modă. Dacă ești o femeie care apreciază moda, dar vrea să se simtă comod în ceea ce poartă sau dacă ești o fire dinamică și îți plac ținutele versatile, iată câteva sugestii de accesorii sport pe care le poți integra în diferite ținute:

Încălțările sport

Nu mai este nevoie să îți spunem că îi poți purta absolut oriunde, în aproape orice fel de combinație posibilă. O pereche de pantofi sport clasici, albi sau chiar unii din categoria ugly shoes pot fi purtați la orice ținută sport, dar și cu rochii romantice din dantelă sau cu rochii furou, pentru o combinație inedită. Nu numai că poți fi sexy și eclectică, dar poți dansa toată noaptea fără să te doară picioarele. De asemenea, sunt perfecți pentru plimbările lungi sau pentru zilele aglomerate, în care ai multe drumuri de făcut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Vizierele

Poate ai văzut-o pe Simona Halep purtând așa ceva pe terenul de tenis, pentru că la acel tip de vizieră ne referim. Acesta este un accesoriu care a depășit terenurile de sport și a intrat în moda casual. Este perfect la plajă, la shopping sau oricând vrei să te ferești de soare și să rămâi cool.  Evident, poți integra viziera în orice ținută sport, dar o poți purta și cu rochii fluide de vară. Pentru un efect extra, adaugă o pereche de cercei mari, spectaculoși sau decoreaz-o cu numeroase broșe.

Rucsacul

O alternativă sport și cool la gențile mari de vară, rucsacul este perfect și de luat la plajă, și pentru mers în excursie, dar și pentru oraș, în zilele în care ai multe lucruri de luat cu tine. Nu te gândi că ești obligată să te îmbraci sport, pentru a putea purta un rucsac. La fel ca pantofii sport și vizierele, rucsacul fi integrat în ținute mai delicate de vară, deci nu ezita să îl porți și cu rochii, dacă ai și o încălțăminte sport.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Pantalonii scurți

Pentru un aer cool, orientează-te spre modele inspirate din moda anilor 70 și 80. Astfel de modele sunt ușor de asortat inclusiv cu sandale cu toc sau platformă și topuri lejere, perfecte pentru zilele caniculare. Pentru cele care vor să se simtă comode și la birou, amintim că anul acesta pantalonii scurți cu o croială clasică, până la genunchi, eventual completate de un sacou asortat, constituie o ținută office perfectă. 

Brățările fitness

Aceste accesorii au devenit din ce în ce mai populare. Nu numai că te ajută să contabilizezi cât de multă mișcare faci în fiecare zi, dar sunt și foarte cool. Dacă ești o iubitoare de mișcare și vrei să știi câți pași a făcut în fiecare zi, dar și alte informații utile, de exemplu, cât de profund dormi noaptea, o astfel de brățară este perfectă.  

Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Ținutele pe care le purtăm sunt o manieră de a ne exprima personalitatea și trebuie să primească atenția cuvenită, dar adevăratul lux este să te simți întotdeauna confortabil în hainele pe care le porți, pentru că asta îți va impacta în mod direct atitudinea și starea. Așadar, pentru a îmbina stilul cu utilul, nu ezita să incluzi în garderoba ta unele  accesorii sport care să îți permită să te bucuri cu adevărat de fiecare zi!

Sursă foto: by Tamara Bellis on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri