26 Iunie 2020 publicat în Moda 1 share-uri

Preferințele noastre sunt liniile minimale. Ne place să ne îmbrăcăm simplu, dar totodată într-o formulă ultrașic cu detalii care reușesc să ne scoată din anonimat. Una-i Luna este brand-ul care ne oferă varianta ideală pentru un look aparte, atemporal, de efect în acest trend alert al urbanului în care fiecare vrea să fie unic. Luna ne luminează nopțile, Luna ne inspiră poeziile, Luna ne veghează visele, Luna ne-a unit sub razele ei și tot LUNA este aici pentru voi...

Un mic grup entuziast de arhitecți, ingineri și maeștri în arta cusutului au reconsiderat LUNA. S-au născut colecții care se „învârt” în jurul acestui astru, oferă energie bună și un look aparte.

 „Ne-am strâns și am construit acest atelier cu dorința de a ne exprima și de a ne îmbrăca cu bucurie și umor!

LUNA, inspirația noastră, ne îndreaptă privirile către stradă: ferestrele, colțurile bordurilor, șinele de tramvai, strălucirea vitrinelor, dar mai ales chipurile oamenilor pe care se citesc visele lor, se reflectă în tot ceea ce facem. Suntem împreună într-o aventură! Haideți cu noi! Unde nu ajunge gândul, ajunge sufletul!”

Piese atemporale, foarte comode

Una-i Luna și-a propus să ofere inspirație tuturor celor cu pasiune pentru hainele frumoase și vor să reiterpreteze eleganța stilului urban. Așadar, oricine vrea să mizeze pe o ținută formată dintr-un pantalon într-o croială largă și o bluză cu un detaliu atipic, poate fi găsi exact ceea ce își dorește pe https://www.facebook.com/unailuna/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Alura disctretă oferită de piesele acestui brand este fascinantă. Light & Dark sunt bluzele armonie din colecția Visul unei Nopți de Vară, pe care le poți purta în ținute comode cu pantalonii Miezul Nopții sau cu cei Cavaler. De asemenea, veți descoperi Puck, cea mai nouă bluză a colecției Visul unei Nopți de Vară, din tricot de bumbac cu elastan, cu mâneci trei sferturi, terminație vie și volan cu două straturi, din tulle și din pânză de bumbac cu aplicație din dantelă. La fel de atrăgătoare este și Artemis Vânătoriță Lunară, bluza colecției Lunia, by Una-i-Luna din tricot cu mâneci trei sferturi, terminație vie și imprimeu cu grafică originală The Deep Sound of Space, pe care o poți purta cu pantalonii Rază de Lună.  O altă propunere de top este Above the Moon,  rochia asimetrică, din tricot de bumbac cu elastan, cu mâneci scurte, buzunare laterale, terminație vie și imprimeu fazele lunii.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Special concepuți pentru confortul suprem,  pantalonii Una-i-Luna sunt realizați din in și tricot, denim și tricot, tricot simplu sau peliculizat. Sunt versatili, și îi poți purta cu talie înaltă sau pe solduri, în ținute casual de vară.

Printre ultimele creații râvnite de cele care iubesc brand-ul Una-i Luna, se numără bluza din colecția LUNIA, un proiect născut în colaborare cu Iulia Gorneanu,  cu grafică de KayStarseeker, după o fotografie realizată de Kurt Hielsche din perioada interbelica.

Facebook: Una-i-Luna


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri