26 Iunie 2020 publicat în Moda 2 share-uri

Nimic nu se compară cu momentul în care în sfârşit vine vara şi poţi purta perechea ta preferată de sandale sau papuci.

Totuşi, cel mai probabil, în fiecare sezon vei dori sau vei fi nevoită să înlocuieşti o pereche sau două de încălţări. Cum vara este deja aici, îţi propunem o selecţie a celor mai comode modele de încălţăminte pentru acest sezon, astfel încât să arăţi şi să te simţi minunat.

Sandalele cu talpă plată

Nicio garderobă de vară nu este completă fără o pereche sau două de sandale cu talpă plată pe care să te poţi baza oricând. Ori de câte ori te grăbești să ajungi undeva sau vrei să te simţi mai confortabil, sandalele fără toc sunt alegerea ideală. Poți găsi acest model într-o varietate de stiluri şi culori, în concordanţă cu personalitatea ta. Avantajul acestor sandale este că pot fi purtate atât ziua, cu o ţinută casual sau sport, la birou cu o rochie clasică, dar şi seara, la o ţinută specială. Important este să găsești modelul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Papucii

Atenţie, nu ne referim aici la papucii de plajă din plastic sau din cauciuc, ci la modele mai elegante. Practic, sunt nişte sandale cărora le lipseşte bareta din spate. De mai multe sezoane, marile case de modă italiene sau franțuzești au popularizat acest model de incaltaminte dama. Poţi opta pentru versiunea cu talpă plată, potrivită cu oricare dintre rochiile tale de vară, sau pentru versiunea kitten heel, pentru ţinutele pe care ţi le doreşti mai sofisticate.

Espadrilele

Aşa cum a dovedit-o Kate, ducesa de Cambridge, dar şi sora ei Pippa Middleton, espadrilele pot fi foarte versatile. Comode şi uşor de asortat, sunt ideale de luat în vacanţă sau de purtat oriunde în oraş. Le poţi asorta rochiilor din in sau celor vaporoase din bumbac, dar le poţi combina în zilele mai răcoroase cu jeanşi subţiri şi cămaşa ta oversize preferată. Poţi opta pentru espadrile cu talpă plată, foarte comode, ideale pentru a înlocui clasicii balerini pe timpul verii, sau pentru cele cu platformă, cu şireturi sau panglici care se leagă pe picior.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai încurajatoare citate despre succes

Tenişii

O pereche de tenişi din pânză pot fi alegerea perfectă chiar şi în cele mai călduroase zile de vară. O pereche de tenişi albi, de exemplu, nu se va demoda niciodată. Pentru ţinutele de zi, te poţi inspira din apariţiile lui Gwyneth Paltrow din „Talentatul domn Ripley”, iar pentru o ţinută de seară de o simplitate cât se poate de sofisticată, poartă-i cu o rochie furou din mătase. Dacă vrei să ieşi în evidenţă, alege modele cu imprimeul tău preferat.

Sandalele cu platformă

Acest model de încălţăminte combină avantajele unor sandale cu toc și confortul celor plate. Cele cu talpă din plută sunt foarte uşoare, comode şi se pot asorta foarte uşor cu orice fel de ţinută de vară, de la rochiile maxi, până la cele de inspiraţie etno sau deja celebrele costume cu sacou şi pantaloni scurţi.

Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Flip-flops

Foarte comozi, ideali pentru plajă, acești papuci nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Sunt ideali de luat în vacanţele pe malul mării sau când mergi la piscină. Deşi sunt foarte comozi şi multe persoane aleg să îi poarte inclusiv în oraş, e preferabil, pentru astfel de ocazii, să alegi o pereche de papuci cu un design mai elegant.

Atunci cand alegem o pereche de încălţări, pentru a ne simti cu adevarat bine, e important, pe lângă design sau actualele tendinţe, să luăm în considerare şi cât de comode sunt acestea. Oricât de elegante ar fi o pereche de sandale, de exemplu, dacă nu te simţi confortabil purtându-le, nu îşi justifică existenţa în garderoba ta. Aşadar, alege cele mai frumoase modele în care te simţi şi cel mai bine!

Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri

Sursă foto: by LumenSoft Technologies on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri