Rolul pantofilor sport este extrem de important în garderoba feminină. Din acest motiv, aproape că nu mai există femeie care să nu dețină măcar o pereche de teniși sau adidași, cu ajutorul cărora să compună ținute la modă.

Pantofii sport sunt extrem de adaptabili, potrivindu-se atât în ținute casual, cât și în ținute elegante, ce pot fi purtate la birou sau în oraș. Îți prezentăm mai jos câteva exemple de outfituri cool, care pot fi asortate cu încălțămintea sport:

Rochii midi și adidași

Pentru sezonul cald, rochia este indispensabilă. Cu ajutorul ei, poți compune ținute moderne și confortabile, pentru fiecare eveniment. Totuși, deși rochia este un articol vestimentar feminin, nu trebuie să fie asortată doar cu sandale sau pantofi cu toc.

Dacă vrei să scoți rochia din dress-code-ul elegant, poartă un model midi, peste genunchi, alături de o pereche de adidași Geox, care arată excelent în ținutele casual. Optează pentru un model de adidași în nuanțele preferate și completează look-ul cu o geantă colorată, care să te scoată din anonimat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Rochii mulate și adidași colorați

Pentru a-ți sublinia silueta, alege din dressing o rochie mulată, cu ajutorul căreia să întorci toate privirile. Rochia care pune în evidență silueta poate fi aleasă pentru un eveniment de seară, cu sandale cu platformă, dar și cu adidași, dacă îți place să îmbraci zilnic acest tip de outfit.

Pentru a oferi ținutei un aer lejer și tineresc, poartă rochia mulată cu adidași colorați, mai ales dacă rochia este neagră. Vei iubi acest outfit, care se pretează pentru evenimente casual, la care să arăți excelent.

Fuste creion și pantofi sport cu platformă

Ești nevoită să porți o ținută office la birou? Poți înlocui fustele rigide din piele cu un model creion, care îți oferă confortul de care ai nevoie, mai ales dacă trebuie să alergi de la un birou la altul. Fusta creion se poate asorta cu o cămașă albă, simplă și cu pantofi clasici. Dacă jobul îți permite, înlocuiește pantofii stiletto cu balerini sau chiar cu pantofi sport, cu platformă.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Astfel, ținuta nu se transformă într-una sport și îți aduce beneficii, prevenind durerile de picioare pe care le resimți când porți tocuri ore în șir. Optează pentru pantofi sport în modele uni, pentru a distrage atenția de la partea inferioară a corpului.

Costum cu imprimeu și sneakerși

O altă ținută fashion de purtat în fiecare zi implică folosirea unui costum format din sacou și pantaloni. Un costum colorat, cu imprimeu va arăta bine alături de o pereche din sneakers, pe care să se regăsească cel puțin o culoare din cromatica costumului. Cu o asemenea ținută, vei îmbina corect stilurile sport și elegant, pentru un look impecabil.

Jeanși, bluză cu dantelă și teniși

Un outfit actual este compus dintr-o pereche clasică de jeanși, o bluză feminină, cu inserții din dantelă și teniși simpli, albi. Mai mult, tenișii comozi te pot însoți și la mare, dacă nu ești adepta sandalelor.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Tenișii îți pot asigura confort iar picioarele tale îți vor mulțumi la sfârșitul unei plimbări pe faleză sau pe plajă, când scapi de nisip și scoici. Asortează tenișii cu rochii vaporoase și pălării sau cu pantalonii scurți preferați și un maiou simplu.

Foto fr si main: by iam_os /Unsplash 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri