22 Octombrie 2019 publicat în Moda 39 share-uri

Iată câteva idei pentru o tranziție ușoară și creativă:

Diferențele bruște de temperatură provoacă o trecere de la vară la iarnă care se simte cel mai mult în schimbarea garderobei. Când o zi e călduroasă, iar în următoarea trebuie să schimbi rochiile cu pulovere, s-ar putea să iei și mai greu deciziile vestimentare. Asta pe lângă situațiile în care diminețile sunt foarte friguroase și soarele puternic de la prânz te face să vrei să dai jos măcar un strat de haine. Iată câteva idei pentru o tranziție ușoară și creativă:

Rochii și bluze

Combinația între rochiile simple, drepte și bluzele purtate pe sub ele te va ajuta să nu renunți brusc la ținutele tale preferate pe care le purtai în sezonul cald. Dacă acestea sunt, totuși, prea subțiri, poți încerca să le înlocuiești cu rochii tricotate. La această ținută trebuie să adaugi dresuri simple și ghete sau botine din colecțiile noi toamnă-iarnă. De asemenea, un mod foarte șic de a combina rochiile cu articole de iarnă se face cu ajutorul puloverelor groase, oversized, purtate peste rochii. Jocul de texturi și layere este vedetă în sezonul rece și toți experții în fashion recomandă să profiți de acesta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Paltoane

Foto: By MRProduction /Shutterstock

Paltoanele și trenciurile îți permit să porți pe sub ele orice articol dintr-un material mai subțire sau cu imprimeuri florale care amintesc de vară. Rochiile maxi în culorii vii și volane pot fi purtate pe sub paltoane lungi din imitație de piele sau din bumbac.

Cizme peste genunchi

Cizmele lungi care urcă peste genunchi te vor proteja de răcoare în zilele în care vrei să porți o rochie mai scurtă și în cazul în care vrei să renunți la dresuri. Adaugă la această ținută un palton mai scurt sau o geacă de piele tip biker și un pulover de lână.

Pantaloni tip culottes

Croiala și materialul acestui tip de pantaloni aduc aminte de ținutele ușoare de vară în care pielea poate respira, dând un aer șic unei zile caniculare. Dacă vara purtai acești pantaloni cu maiouri strâmte, simple, acum trebuie să optezi pentru topuri mai groase, precum puloverele scurte, dar mai largi. Pentru ținutele de birou, vei găsi acești pantaloni în seturi de tipul costumelor, cu topuri asortate.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Caria dentară – ce este și cum se tratează adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Cardigane

Un cardigan călduros te va salva în zilele în care dimineața trebuie să pui cât mai multe haine pe tine, iar după-amiaza trebuie să dai jos câteva straturi. Un maiou purtat pe sub un cardigan din lână moale, în combinație cu un sacou trendy sau un palton mai subțire îți va permite să îți adaptezi ținuta atât la temperaturi scăzute, cât și la vreme mai caldă.

Jachete de ploaie

Articolele vestimentare impermeabile sunt indispensabile în sezonul ploios. Acestea te vor proteja de reprizele imprevizibile de ploaie și îți vor proteja outfitul. Pentru că zilele ploioase nu sunt întotdeauna și foarte reci, poți purta pe sub jacheta impermeabilă o rochie cu mâneci scurte și cizme de ploaie înalte.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Fuste lungi

Fustele lungi de care nu vrei să te desparți încă se vor potrivi perfect cu o nouă pereche de cizme cu aspect lucios și toc. Dacă acestea sunt mai subțiri, poți purta dresuri sau chiar colanți strâmți pe sub ele. Pentru ținute curajoase, fustele de lungime medie se combină și cu blugi, așa că nu te sfii să încerci lucruri noi.

Încorporează treptat elemente din garderoba de iarnă în cea rămasă din vară și bucură-te de rezultatul unei toamne șic! Sezonul rece îți oferă prilejul să experimentezi și să faci combinații cu diferite texturi și materiale, dar și să încerci ținute care nu se află în mod normal pe lista ta de preferințe.

Foto fr si main: By puhhha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri