Încă mai putem jongla cu ținutele de vară. Le putem completa cu o jachetă sau cu o vestă oversized și ne putem folosi de pretextul cool al botinelor.

Comunicat de presă

A venit toamna. Deși ne temem cu toții de frig, iar unii dintre noi ne răsfățăm că nu ne place ploaia, trebuie să recunoaștem că nuanțele pe care le împrăștie toamna ne încălzesc sufletele și spiritul.

În plus, încă mai putem jongla cu ținutele de vară. Le putem completa cu o jachetă sau cu o vestă oversized și ne putem folosi de pretextul cool al botinelor.

Raluca Lupulescu Soare, creatoarea brandului vestimentar Parapli Solèy și designer de piese de îmbrăcăminte unicat, oferă câteva sfaturi pe care oricine le poate pune în practică pentru a-și pune la punct garderoba de toamna.

Dacă plouă, șocați ploaia! Purtați culori puternice. Fâșuri, materiale impremeabile, jerseuri, tafta. Veți avea și voi o stare foarte bună defilând stilish. Dacă nu sunteți curajoase...măcar umbrela să fie colorată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta Fusta maxi - poate singura piesă vestimentară care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în primăvara 2023! 10 modele de fuste maxi în tendințe 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Combinați mai multe haine. Se poartă “foile de ceapa”. Puneți un maieu colorat care să se zărească de sub bluză. Și completați și cu un hanorac cool. Combinația aceasta chic merge atât la fustă cât și la pantaloni”, spune Raluca.

Iată și câteva trucuri pe care le poți pune în aplicare.

Investește în animal print. Doar dacă îți place însă. Îl poți purta în orice anotimp, însă toamna arată cel mai bine. În plus, nu se prea demodează. Sau nu prea curând.

Foto: By Victoria Chudinova /Shutterstock

- Alege jachete subțiri pe care să le poți îmbrăca peste rochițe și alte ținute de vară. Nu ai cum să dai greș.

- Trebuie să ai cel puțin un trenci pe care să te poți baza, indiferent de anotimp. Investește în piese de calitate, care rezistă. În special în cele unicat.

Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

- Rochiile midi pot fi purtate cu succes oricând. Vara cu sandale, toamna și primăvara cu ghete sau balerini, iarna cu cizme.

- Asigură-te că ai cel puțin un costum statement, cu fustă sau pantaloni, pe care îl iubești și în care te simți perfect.

Mai presus de orice, nu uita să porți hainele în care te simți confortabil, puternică și feminină în același timp. Poartă-le exact așa cum ești și tu.

Foto fr si main: By Victoria Chudinova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri