Indiferent de ocazia pentru care cauți rochii lungi, am găsit câteva modele dintre care să alegi și în care să arăți extraordinar.

Rochii lungi înseamnă, în primul rând, eleganță. Dar și garanția unei apariții memorabile. Asta pentru că acestea conferă rafinament și îmbracă frumos silueta. Indiferent de ocazia pentru care cauți rochii lungi, am găsit câteva modele dintre care să alegi și în care să arăți extraordinar.

Rochiile lungi ar trebui să fie în garderoba oricărei femei - cu cât mai multe, cu atât mai bine. Și nu vorbim doar despre ocazii speciale, ci și despre plimbări sau diverse evenimente unde vrei să arăți și să te simți bine. Rochiile maxi maturizează și păstrează o linie feminină cool, tinerească totodată. Înnobilând silueta, rochiile lungi par și sunt pretențioase, nu denotă vulgaritate și se poartă de orice doamnă sau domnișoare pentru că au, în principiu, un design tineresc care captivează. Pe scurt, cu astfel de ținute se poate bifa prezența la diverse locuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Ca să îți fie mai ușor, găsești mai jos rochii lungi cât mai variate ca stil și croială.

Rochii lungi de petrecere: alege una în cloș din țesătură prețioasă

Una dintre cele mai frumoase rochii lungi care ne-a atras atenția a fost modelul Artista. Într-o culoare vișinie, nobilă, aceasta se remarcă prin țesătura metalică cu luciu, una care înseamnă senzualitate și prin croiala cu decolteu suprapus în V și crăpătură. Căptușită pe interior, are în talie o bandă elastică lată, mâneci ușor bufante și lungime trei sferturi. Plus că este o rochie fabricată în România!

***O poți comanda aici

Rochie cu croială evazată Farmer: o altfel de opțiune de rochii lungi

Poate că nu pariezi pe rochiile lungi de petrecere, așa că o rochie mai lejeră sport-casual ar fi ceea ce îți trebuie când vânezi comoditatea pentru timpul liber. Rochia maxi de la Mango cu croială evazată, de culoare gri deschis, este una uni. Are gulerul clasic, buzunare frontale în zona pieptului și mâneci cu manșete și nasturi, închiderea fiind cu capse. Se vede grozav cu orice pantofi te simți bine.

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

***O poți comanda aici

Rochie lungă de inspirație japoneză

Rochii lungi pot însemna și rochii kimono, dar noi ne-am orientat către ceva mai simplu - rochie lungă într-un stil nipon cu imprimeuri florale orientale și confecționată dintr-un material specific lucios care înseamnă minimalism și ceva practic, simplu. Parte din colecția Vila, această rochie de primăvară este cu fason drept și are striații pe țesătura ornamentată asiatică.

***O poți comanda aici

Rochie lungă albastru turcoaz cu aplicații pe talie și volănașe

Pentru ținute feminine luxoase, rochiile lungi se traduc și prin unele de inspirație grecească. Am găsit rochia Dida cu aplicații pe talie și volănașe ornamentale dispuse în pliuri. Aceasta drapează silueta prin aplicațiile de tip mozaic, un efect interesant fiind asigurat și de cordonul fals din talie. Spatele este decupat, decolteul adânc în V și mânecile evazate petrecute. De purtat mai ales la cocktail-uri, baluri.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

***O poți comanda aici

Rochie lungă neagră de seară

Little black dress este cu siguranță un must în șifonierul oricărei femei. Este versatilă, ușor de accesorizat. Am găsit una din categoria rochii lungi, respectiv Milena, una din voal cu dantelă la gât și aplicație aurie pe fustă. Este o piesă vestimentară misterioasă, cu detalii asimetrice suprapuse în partea de jos. Se va vedea uimitor cu niște pantofi cu toc fie nude, fie aurii.

***O poți comanda aici

Rochie lungă cu garnituri negre în stil victorian

Dacă îți plac poveștile cu parfum de epocă, să știi că poți proba una dintre cele mai cool rochii lungi de care am dat prin online - rochia verde steampunk de la Zee Lane Collection. Este una uni, elegantă, cu croială evazată și mâneci oversize stil clopot. Însă ce ne-a atras atenția cel mai mult este jaboul (accesoriu din volane de dantele fixat la baza gâtului) de la piept și talia elastică.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

***O poți comanda aici

Foto homepage: Inara Prusakova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri