13 Martie 2019 publicat în Moda 2 share-uri

Brățările pentru cuplu pot fi un cadou romantic menit să vă bucure pe amândoi, o dovadă a unei relații bazate pe iubire și devotament.

Am găsit pentru amândoi cinci modele de bijuterii care să vi se potrivească de minune!

Colecțiile de brățări pentru cupluri înseamnă motive de a marca un angajament și de a înțelege că viața în doi presupune promisiuni. Acestea sunt disponibile în stiluri, culori, mărimi deosebite, confecționate din materiale diferite, astfel că trebuie să le cauți pe cele care să se potrivească atât ție, cât și lui sau ei. Nu vorbim despre compromisuri, cât despre ideea de a vă cunoaște unul pe celălalt. Ceea ce înseamnă că atunci când te orientezi către un anumit set de brățări de cupluri, să știi că ce ai ales pentru tine să fie plăcut și de celălalt.

Îți facem mai jos o selecție de accesorii care nouă ne-au plăcut foarte mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Brățară cuplu de Martie

Pentru că suntem în luna martie, luna lui Mărțișor, credem că s-ar potrivi de minune un set cadouri de brățări pentru cupluri, unele care înseamnă o combinație tradițională de roșu cu alb și o temă etno. Am găsit una cu două figurine tip pandantiv metalic, care reprezintă un cuplu stilizat ce se ține de mână - este îmbrăcat în port românesc și este super simpatic cu acel șnur împletit specific.

***O poți comanda aici

Set brățări jumătăți inimă

Una dintre opțiunile clasice de brățări cuplu este reprezentată de cele care înseamnă jumătăți de inimă, care să fie potrivită atât unui bărbat (este neagră), cât și unei femei (este roșie). Este un cadou practic și foarte frumos estetic, având la bază un lanț împletit din piele, iar pandantivul este unul cu inscripție pe care scrie “I Love You” (te iubesc). Ceea ce nouă ni se pare o declarație pentru totdeauna!

Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

****O poți comanda aici

Set brățări cuplu din pietre naturale alb-negru

Celui sau celei dragi îi poți face un cadou original cu o brățară de cuplu, dar de data asta una din pietre naturale. Setul simbolizează o legătură, o uniune care se completează, una care marchează legături puternice. Bijuteriile se remarcă tocmai prin faptul că au tonuri opuse, însă acestea atrag echilibrul prin simplitatea lor.

***O poți comanda aici

Set de două brățări cu accesoriu de argint

Pentru ea și pentru el, o altă opțiune de brățări de cupluri ar fi cea dintr-o pereche cool de brățări negre cu un accesoriu infinit - unul cu ștrasuri pentru ea, și unul simplu pentru el. Cu un simbol infinit, care poate marca legătura nemuritoare dintre voi, credem că o astfel de bijuterie se poate oferi atât cu ocazie unui eveniment important din viața voastră, dar și pentru a marca o aniversare sau cununia, un legământ important.

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI….

***O poți comanda aici

Set brățări unisex din piele de șarpe - un altfel de cadou pentru cupluri

Brățările unisex sunt o variantă mai îndrăzneață pentru cele de cuplu, iar cele din piele de șarpe (piton) cu atât mai provocatoare. Asta pentru că impun un stil vestimentar sau de look mai pretențios pentru că nu o poți adopta la orice ținută. Însă, credem, că aceste brățări de cupluri sunt pentru cei care vor altceva în materie de daruri care să marcheze relația lor.

***O poți comanda aici

Foto homepage: By Annette Shaff /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri