15 Ianuarie 2019 publicat în Moda 16 share-uri

Iarna aceasta n-ar pereche! Când vine vorba de paletă cromatică cu atât mai mult putem spune că asistăm la un sezon rece surprinzător! Mai multe despre nuanțele ce se poartă acum în materialul de mai jos axat pe jachetele colorate ale iernii.

Jachetele colorate ale iernii reunesc cam toate tonuri și nuanțele intense, stridente, neon dacă nu acide sau electrice. Și în plus, pe lângă faptul că se vor purta multe geci de iarnă în culori tari, designerii au ”strecurat” încă un detaliu ce captează privirea, în ecuație: textura!

Ce jachete colorate se poartă în iarna asta? Pe ce materiale să mizezi? Care este lungimea vedetă a sezonului? Ce elemente de croi au făcut furori? Pe ce texturi și structuri au mers creatorii de modă? Ce pattern-uri sau imprimeuri au decorat jachetele colorate ale iernii? Te invit să descoperi mai jos tot ce ai nevoie să știi pentru a  face alegeri inspirate și bine informate.

Ce geci de iarnă în culori tari au defilat pe catwalk-urile marilor creatori de modă?

Jachetele colorate ale iernii satisface toate gusturile și stilurile. De la modelele de geci de iarnă în culori tari, stil sport sau amintind de costumație de pârtie, până la paltoanele din vinilin colorat neon, toate se poartă! 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Alege jachete colorate de iarnă de aici!

Dar, mai exact, iată ce jachete colorate se poartă în iarna asta și cum le-au asortat designerii:

  • La Miu Miu și Marni au ieșit în evidență prin culorile acide, intense, paltoanele li gecile din vinilin glossy, super lucios. Știi textura aceea de piele lăcuită ce a ”bântuit” moda anilor 80 și 90? Ei bine, acum s-a întors și este la fel de electrică! Vestea bună este că designerii au combinat jachetele colorate ale iernii din vinilin cu fuste din stofe cadrilate, cizme second skin, bluze transparente, șaluri de pene, sandale și șosete, volane și eșarfe delicate!
  • Ce jachete colorate se poartă în iarna asta? Pe lângă jachetele colorate ale iernii din vinilin și pe lângă matlasatele specifice sezonului, asistăm și la o infuzie de eleganță și sofisticare retro, al la anii 60. Adică vedem geci colorate intens din blană plușată, fină, iar un exemplu interesant, elegant și sofisticat este Louis Vuitton. Aici gecile de blană colorată sunt asortate cu fuste plisate, eterice, feminine, vaporoase, sandale și mănuși.

Vezi propuneri de geci matlasate colorate!

  • Mai departe, dacă trecem în zona de sport și confort + căldurică la dată maximum, te invit să te inspiri din colecția de geci de iarnă în culori tari Roksanda ori Balenciaga. Aici jachetele colorate ale iernii au fost fie matlasate, stil Poufa, fie stil Parka oversize și cel mai adesea au fost combinate în layere cu alte piese vestimentare! Dar, despre cum porți jachetele colorate ale iernii găsești mai multe informații mai jos.

Cum porți și tu jachetele colorate ale iernii!

Trebuie spus că adesea jachetele colorate ale iernii au fost asortate în ținute în straturi sau în stil de asortare tip layering. Altfel spus, adesea creatorii de modă au propus geci de iarnă în culori tari, suprapuse cu helănci, paltoane, pulovere sau chiar alte jachete!

Cel mai spectaculos look îl conferă stilul Poufa sau geaca masivă, pufoasă, matlasată. O găsești cu tot cu layering de sezon la Philip Lim, Sportmax sau R13 ori Balenciaga.

Vezi geci din materiale șic colorate aici!

Și pentru că am abordat atât croiala, cât și inspirația designerilor dar mai ales culoarea, să nu uit de textură când vine vorba de jachetele colorate ale iernii!

Paleta de roșu intens, smarald, turcoaz, coral, oranj, fuchsia, violet, cyclamen, verde intens, galben sau cobalt a fost completată adesea te texturi interesante, ce adaugă un plus de șarm și de ”vino-încoace”.

Adaugă și bocanci cu imprimeuri colorate în ținuta ta cu geci de iarnă în culori tari, vii!

Ce jachete colorate se poartă în iarna asta, în ceea ce privește textura? Mizează pe geci de iarnă în culori tari, din material cu aspect lucios, glossy, de vinilin, dar și pe aspect mat și desigur pe texturi pufoase, plușate de blană, să nu uităm!

Jachetele colorate ale iernii sunt pe cât de variate pe atât de versatile! Ține minte acest aspect: la capitolul asortare, creatorii de modă nu au ținut cont de nimic! Geaca sport a mers cu rochiile vaporoase iar hainele de blană cu pantaloni sport, de ce nu?

Sursa foto front page  – Unsplash.com

Un material de Iulia Claudia Dumitru - autor de articole pline de stil pe Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri