18 Iunie 2012 publicat în Moda 18 share-uri

Sa parcurgem impreuna cateva sfaturi simple, utile, insa si inedite care cu siguranta ne vor usura alegerea urmatorului ceas de mana!

La fel ca toate accesoriile pe care le purtam, ceasul de mana reprezinta o parte esentiala a personalitatii noastre. Tocmai de aceea, alegerea lui este extrem de importanta. Daca pana acum gama de ceasuri de mana era limitata, astazi, cand mergem la cumparaturi de accesorii, ochii nostri se delecteaza cu o varietate impresionanta de forme, marimi si culori.

Totusi, care sunt criteriile esentiale pe care trebuie sa le urmam atunci cand ne alegem ceasul de mana? Unii ar spune ca cel mai important este stilul. Altii ar fi de parere ca principal este confortul. Calitatea nu lipseste nici ea din lista de factori luati in considerare...

Iata cateva sfaturi usoare pentru a ne alege corect ceasul de mana care sa ne reprezinte:

1. Ceasul de mana, intre stilul formal si casual.

Atunci cand cumparam un ceas, trebuie sa ne gandim daca il vom purta zilnic sau la un eveniment special. Intrebarea: Unde am sa port acest ceas? este punctul de pornire al alegerii modelului. Atunci cand alegem un ceas casual, optiunile sunt complet diferite fata de cele cand cumparam unul elegant. Asadar, pentru stilul confortabil de zi cu zi avem nevoie de un ceas de mana simplu, cu un cadran micut si o curea care sa ne permita sa ne miscam mana in voie. La capitolul evenimente elegante, putem asorta la o tinuta sclipitoare un ceas cu incrustatii de pietre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

2. Ce forma trebuie sa aiba ceasul de mana?

Cand ne alegem ceasul de mana, forma acestuia este un factor extrem de important pentru ca, de multe ori, un anumit model poate sa nu se “imbine” armonios cu constructia noastra fizica (forma mainii, marimea incheieturii). Daca un ceas are cadranul mare, cu siguranta nu va veni bine pe o mana cu incheietura subtire. Asadar, inainte de a achizitiona un ceas, sa incercam sa il purtam la mana macar cateva minute pentru a vedea daca ni se potriveste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri