18 Iunie 2012 publicat în Moda 18 share-uri

Sa parcurgem impreuna cateva sfaturi simple, utile, insa si inedite care cu siguranta ne vor usura alegerea urmatorului ceas de mana!

3. Un ceas trebuie sa fie intotdeauna confortabil/usor de citit.

In magazine putem gasi numeroase modele de ceasuri. Insa sunt ele confortabile? Ne spun timpul usor si cu exactitate? Daca ceasul de mana nu isi scoate in evidenta calitatea sa principala, si anume pozitionarea noastra rapida in timp, atunci nu are rost sa il cumparam.

Putem totusi sa facem abstractie de simplitatea unui ceas atunci cand mergem la un eveniment important si dorim sa ne accesorizam cu ceva interesant, inedit, iesit din comun.

4. Culoarea, un element important pentru ceasul nostru de mana.

In functie de personalitatea noastra, putem sa ne alegem un ceas care sa ne scoata in evidenta prin culoare sau unul in tonuri naturale, care sa se integreze usor in orice tinuta.

Ceasul clasic, cu cadran alb si curea neagra se asorteaza la orice vestimentatie, dar si la orice ocazie. La fel si cel cu bratara metalica, in tonuri argintii sau aurii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Astfel, tinand cont de personalitate, ocazie si vestimentatie, ceasul devine, prin cromatica sa, un element ce ne intregeste tinuta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri