7 Februarie 2012 publicat în Moda 1 share-uri

Pe 9 februarie 2012 incepe o noua sesiune de cursuri de design vestimentar sustinute de Adrian Oianu, designer apreciat din Romania.

Ceea ce diferentiaza aceasta noua sesiune fata de celelalte este in primul rand durata cursului - prima sesiune de cursuri de design vestimentar contemporan ce va dura 6 luni – si aplecarea lor exclusiv catre partea tehnica, adica executia designului vestimentar.

Structura cursului sustinut de Adrian Oianu este urmatoarea:

• TIPAR 2D

• DRAPAJ/MODELISM

• DESEN TEHNIC SI FLAT SKETCH Adrian Oianu, curs de design vestimentar

• STORYBOARD SI CONSTRUCTIA UNEI COLECTII

Structura cursului este urmatoarea :

• TIPAR 2D
• DRAPAJ/MODELISM
• DESEN TEHNIC PENTRU DESIGN VESTIMENTAR
•  STORYBOARD SI CONSTRUCTIA UNEI COLECTII

Descrierea generala a cursurilor de design vestimentar:

  • Cursurile de design vestimentar contemporan reprezinta un proiect independent initiat si sustinut de designerul Adrian Oianu inca din luna februarie a anului 2010.
  • Aceste cursuri reprezinta o cale alternativa de a invata si de a avea acces direct la informatiile unui designer vestimentar cu experienta internationala.
  • De asemenea, reprezinta o cale de a invata cum sa deprinzi increderea in tine si in ceea ce realizezi, acest lucru fiind bazat pe studiu si cunostinte acumulate cu multa responsabilitate.
  • La aceste cursuri extravagante NU veti vorbi despre istoria costumulu si trenduri! La aceste cursuri veti analiza si veti intelege adevaratele valori ale designului vestimentar.

Oras: Bucuresti

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Durata: 6 luni si 18 saptamani

Perioada: 9 februarie – 15 iulie 2012 Frecventa 3 saptamani/ luna; 3 zile/ saptamana; 2/3 ore per curs, dupa ora 18: 30

Locatie de desfasurare a cursurilor: Centrul de Designe Adrian Oianu - zona Metrou Stefan cel Mare

Locuri: 20 in 2 grupe (10 cursanti per grupa)

Despre ceea ce veti invata la: * TIPAR 2D -Curs introduciv -Curs avansat Acest curs te va ghida de la partea tehnica din procesul de dezvoltare a unui tipar, pana la zona creativa si nonconventionala. Incepand de la zero, vom invata pas cu pas folosind tipare de baza“womenswear” bazate pe masuri standard. Vei invata sa construiesti tehnic de la siluete pana la gulere si maneci. Apoi veti trece prin tipare de rochii (diferite tipuri de gulere si amansuri) pana la tipare de fuste si bluze (adaugare de rezerve pe cusaturi si moduri de amplasare a tiparului pe material cat mai economic) Nivel: incepator si mediu *

DRAPAJ/MODELISM

La acest curs veti invata o noua metoda de taiere a tiparului. Acesta este realizat prin draparea materialului direct pe un manechin. Forma obtinuta este scoasa pe hartie pentru a scoate tiparul. Nivel: incepator si mediu. drapaj, modelism cu Adrian Oianu

DESEN TEHNIC, FLAT-SKETCH SI SILUETA

In acest curs, vom invata cum sa ne folosim de desen ca unealta creativa si mijloc eficient si economic in dezvoltarea propriului concept de design vestimentar. Desenul va fi studiat si aplicat ca arma de eficientizare si testare a propriilor idei. Nivel: incepator si mediu *

STORYBOARD SI CONSTRUCTIA UNEI COLECTII

Acest curs isi propune sa te ajute in a-ti construi un storyboard coerent si in detaliu, care sa-ti usureze conceptia unei colectii pentru a te ajuta sa o duci pana la capat. Nivel: incepator si mediu Adrian Oianu anunta de asemenea si organizarea cursului


Alte detalii:

- Cursul se achita in rate, dupa cum urmeaza – luna februarie – rata1/ luna martie- rata 2/ luna aprilie – rata 3. (Intreaga suma se achita pana la data de 15 Mai cel tarziu)

- Pentru inscriere trebuie achitat un avans de 350 de Euro (1505 RON)

La sfarsitul cursului veti primi un certificat . Certificatul este simbolic, NU este recunoscut de niciun Minister sau Institutie Publica din Romania. "Ne intereseaza ca intr-o zi sa va puteti angaja in acest domeniu, oriunde in lume avand la baza cunostintele si maiestria dobandite in scoala noastra; sa va impliniti visul de a deveni deigner sau sa aplicati la o scoala de profil in Europa ori SUA. Cursurile noastre va vor ajuta considerabil in aceasta directie, dar numai cu eforturile si pasiunea voastra orientata in directia ce a buna. Peste toate acestea, ce veti gasi aici este un tip de mentoring, admirat si gasit extrem de util de catre majoritatea celor care au terminat sesiunile anterioare.

Cititi despre experienta redactorului de moda de la Garbo, Iulia Sima, la unul dintre cursurile designerului roman: Experienta unui curs de design vestimentar: Urmati-va visurile!

IMPORTANT: La sfarsitul sesiunii de 6 luni, va fi organizata o expozitie la Centrul de Design Vestimentar cu lucrari selectate ale studentilor.


Pentru inscrieri/ program/ preturi trimiteti un e-mail la adresa catrinel.chiriac@adrianoianu.com sau catrinel.chiriac@gmail.com

Consultati si site-ul www.adrianoianu.com/fashion-design-course/cursuri-de-design-vestimentar.html

Despre Adrian Oianu: Este un designer roman cu o activitate intensa in zona de creatie, dar in mod special si in zona de predere a designului vestimentar, dupa ce si-a insusit o experienta vasta in acest domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri