19 Ianuarie 2012 publicat în Shopping 17 share-uri

Dupa ce am fost la unul dintre cursurile de design vestimentar ale lui Adrian, m-am simtit tare norocoasa. Norocoasa fiindca am cunoscut un om cu mare putere de a insufleti alti oameni si de a le da incredere in ei insisi, in pasiunile lor...

Putini sunt oamenii care impartasesc cu multa daruire din cunoasterea lor. Eu am avut ocazia sa il intalnesc pe desigenrul Adrian Oianu, la unul dintre cursurile sale de design contemporan - un domeniu care ma pasioneaza.

Timp de o luna de zile, cat a durat cursul acesta intensiv de introducere in tainele uneia dintre cele mai invidiate meserii, am simtit ca plutesc. Apoi am ramas populata in mine insami de sentimente foarte pozitive si multa energie.

Energia aia pe care o simti atunci cand esti sigura ca nimic nu este imposibil. Si daca iti doresti din toata inima ceva, poti realiza! Acum, cand aflu ca Adrian Oianu, isi indeplineste el insusi un nou vis, acela de a infiinta o scoala de design vestimentar, nu pot sa nu il sprijin cu toata inima si sa va spun ca, daca va doriti sa faceti ceva in domeniul modei, Oianu este un mentor de incredere. “Cu cat visezi mai mult, cu atat mai multe sanse ai sa obtii ceea ce vrei”, ne spunea Adrian Oianu la curs.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Un storyboard de design vestimentar realizat la cursul lui Adrian Oianu

Erau alaturi de mine oameni care visau tot cu ochii deschisi ca isi pot implini dorinta de a patrunde intr-un domeniu foarte creativ si incitant. Facand lucrurile cu pasiune, cu responsabilitate si cu interesul de a acumula tot mai multa cultura, succesul nu are cum sa nu apara.

De asemenea, ca editor de fashion, a fost pentru mine cea mai buna ocazie prin care am putut sa inteleg si sa invat mai multe despre acest domeniu foarte complex. Daca sunteti pasionate sau pasionati de design vestimentar, “Aveti curajul de a crede in voi!”, asa ne spunea noua, Adrian Oianu la curs.

Este frumos sa vorbesti din experienta. Despre asta veti invata si voi la cursurile lui Adrian Oianu. Sa va cautati energia si sa intelegeti ca moda e un domeniu nicidecum frivol, ba chiar foarte complicat si fascinant, ca este un proiect pasional pentru o viata intreaga, asa cum a fost pentru acest designer roman. In moda este nevoie de multa daruire, de multa cultura, inteligenta, pasiune pentru culori, texturi si forme…

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Creatie de Adrian Oianu

Descrierea cursurilor de design vestimentar pe care le tine Adrian Oianu :

O casa interbelica de la 1947, cu o arhitectura deosebita (neoromanism), plina de istorie, isi va deschide portile curand pentru organizarea unor cursuri de design vestimentar sustinute de catre designerul Adrian Oianu.

Cursurile de design vestimentar contemporan reprezinta un proiect independent initiat si sustinut de designerul Adrian Oianu inca din luna februarie 2010. Aceste cursuri reprezinta o cale alternativa de a invata si de a avea acces direct la informatiile unui designer vestimentar cu experienta internationala. De asemenea, reprezinta o cale de a invata cum sa deprinzi increderea in tine si in ceea ce realizezi, acest lucru fiind bazat pe studiu si cunostinte acumulate cu multa responsabilitate.

Cursurile de design vestimentar se vor desfasura timp de 6 luni, in perioada Februarie – Iulie 2012, dupa urmatoarea formula:
• TIPAR 2D

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

• DRAPAJ/MODELISM

• DESEN TEHNIC SI FLAT SKETCH

• STORYBOARD SI CONSTRUCTIA UNEI COLECTII

Frecventa: 3 saptamani/luna; 2 zile/saptamana; 2 ore/per curs; dupa ora 18.00 sau in zilele de sambata

Locatie de desfasurare: Centrul de Design Adrian Oianu – zona Floreasca/Metrou Stefan Cel Mare

Grupele de cursanti vor ficonstituite in functie de nivelul cursantului la subiectele Desen si Storyboard (Zilele saptamanii – urmeaza a fi confirmate). „La aceste cursuri extravagante NU vom vorbi de istoria costumului si trenduri! La aceste cursuri vom analiza si vom intelege adevaratele valori ale designului vestimentar”, spune Adrian Oianu.

* Mai multe detalii despre aceste cursuri puteti afla prin intermediul lui Catrinel Chiriac:

catrinel.chiriac@adrianoianu.com

Intalnire cu Adrian Oianu

Inaintea inceperii primelor cursuri de 6 luni de design vestimentar, aveti ocazia sa stati de vorba direct cu designerul Adrian Oianu pentru a afla voi insiva mai multe detalii despre Cursurile de Design Vestimentar Contemporan – prima sesiune de 6 luni.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

CAND?

Joi, 19 ianuarie, ora 19.30

DURATA

1 ora

UNDE?

Sediul Bucharest HUBB – Str Stelea Spatarul, nr 21 – vezi harta (in apropiere de Magazinul Unirea)

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri