18 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 302 share-uri

Cu totii am avut, macar o data, inima franta...

“S-a intamplat de cateva ori sa dau bucatele din inima mea, insa sa nu primesc nimic in schimb. Asa am ramas cu scobiturile – a da iubirea ta cuiva inseamna a risca Desi scobiturile ma dor, ele raman mereu acolo, amintindu-mi de dragostea pe care o port anumitor oameni si sper in continuare ca intr-o buna zi ei se vor intoarce pentru a umple aceste spatii goale. Am rabdare si astept. Acum întelege in ce consta frumusetea din inima mea?”

Tanarul se uita tacut la batranul care povestea. Lacrimile ii curgeau acum pe obraz. Si-a facut curaj si si-a smuls din inima lui perfecta si frumoasa o bucatica pe care i-a oferit-o batranului cu mainile tremurande. Batranul si-a luat “darul”, l-a pus in inima sa si apoi a smuls o bucata din inima sa plina de cicatrice pe care a pus-o in golul ranit din inima tanarului. Se potrivea in acel loc, insa nu perfect.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Tanarul si-a intors atunci privirea spre propria lui inima care nu mai arata perfect, insa era mai frumoasa ca niciodata, deoarece acum pastra in ea iubirea batranului.

Cei doi s-au imbratisat si au parasit locul intamplarii unul alaturi de celalalt...

Iata povestea in varianta originala:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri