12:11, 18 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 264 share-uri

Cu totii am avut, macar o data, inima franta...

Cu totii am suferit, macar o data in viata, din dragoste...

Cu totii am simtit, macar o data, ca inima noastra se sfasie...

Citeste si:
Cum să vindeci și să îmblânzești o minte perfecționistă
Cum să vindeci și să...

Cu totii am dat, macar o data, o bucatica din inima noastra unei persoane speciale...

Nu-i asa ca orice inima, chiar si in cea mai adanca decadere, pastreaza o scanteie luminoasa ce o face cea mai frumoasa inima din lume?

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Iata o poveste cu talc ce vine sa intareasca ideea ca o inima perfecta nu poate fi comparata cu una ce a iubit, a pierdut si apoi s-a frant...

O poveste pentru inima franta...

Pe strazile unui mic orasel, intr-o buna zi, un tanar sustinea sus si tare ca are cea mai frumoasa inima din intreaga vale locuita de oameni.

Un grup imens de oameni s-a adunat in jurul lui si cu totii au inceput sa ii admire inima pe care o vedeau perfecta. Ea nu avea niciun defect, nici macar un semn. Da, cu totii au fost de acord. Era cea mai frumoasa inima pe care o vazusera vreodata. Simtindu-se mai mandru ca oricand, tanarul barbat a inceput sa se laude si mai mult cu inima lui fara de defect.

Dintr-o data, un batran a iesit din multime, a facut un pas in fata si i-a spus tanarului: “Vezi tu, inima ta nu e nici pe departe la fel de frumoasa ca a mea”. Atunci, toti oamenii din multime si tanarul si-au indreptat privirile spre inima batranului. Aceasta batea puternic, insa era plina de cicatrice. Avea locuri in care “bucatile” initiale fusesera inlocuite cu altele ce nu se potriveau foarte bine si ii stricau forma. De fapt, in unele locuri erau “bucati” intregi ce lipseau ori scobituri deloc placute ... Nu aveai cum sa nu ramai pierdut in fata batranului cu o inima atat de peticita. Oamenii au spus atunci: “Cum poti sa spui ca inima ta e mai frumoasa?”

Vazand “starea” in care ajunsese inima batranului, tanarul a replicat razand: “Cred ca glumesti! Compara inima mea perfecta cu inima ta care arata ca un amestec de rani si lacrimi.”

“Da”, a spus batranul, “A ta arata perfect, dar nu as da-o niciodata in schimbul inimii mele. Vezi tu, fiecare cicatrice reprezinta pe cineva careia i-am dat dragostea mea – am rupt o bucatica din inima mea si i-am dat-o unei persoane iubite, iar de cele mai multe ori si ea imi dadea o bucata din inima ei pe care o puneam in scobitura lasata in inima, insa deoarece piesele nu se potriveau perfect, am cateva margini nesflefuite asa cum trebuie, pe care insa le pretuiesc deoarece imi amintesc de dragostea pe care am impartasit-o.”


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri