Horoscopul Cromatic: Care este culoarea psihologica, spirituala si energetica a zodiei tale?

15 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 624 share-uri

Fiecare semn al zodiacului emana o culoare diferita care il influenteaza din punct de vedere psihologic, spiritual si energetic.

Scorpion – culoare: tonuri de la rosu inchis la maro, negru

Nuantele de rosu inchis pana la tonurile de maro sunt culori ale Scorpionului dominat de Pluto. Desi mai putin vibranta decat stacojiul, o culoare ca si rosu inchis simbolizeaza caldura inimii nativilor din Scorpion. Mai mult, culorile asociate aceste zodii sunt active, indeamna spre socializare, insa pastreaza si o nota de mister. O alta culoare proprie Scorpionului este negru, care inspira putere.

Sagetator – culoare: albastru inchis, purpuriu

O culoare dominata de Sagetator inspira intotdeauna incredere. Nuantele de albastru si purpuriu actioneaza ca niste sedative in cazul anxietatii. Mai mult, ele simbolizeaza energia creativa si intelepciunea spirituala. Cei care cauta intotdeauna sa se imbrace sau sa fie inconjurati de aceste tonuri de culoare doresc sa isi depaseasca propriile limite, sa inteleaga adevaratul sens al calatoriei prin viata si sa caute ordinea in aceasta lume haotica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Capricorn – culoare: negru, gri inchis, maro

Asa cum ne-am astepta de la planeta Saturn, cea care domina zodia Capricorn, culorile sale reprezinta puterea ce consolideaza. Pentru ca un Capricorn este intotdeauna asociat cu o persoana cu limite foarte bine stabilite, asa este si culoarea ce il simbolizeaza. Desi in multe culturi o culoare precum negrul este asociata cu sfarsitul vietii sau cu infertilitatea, ea poate de asemenea sa ne faca mai constienti in ceea ce priveste nesfarsitul ciclu al vietii si mortii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri