15 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 624 share-uri

Fiecare semn al zodiacului emana o culoare diferita care il influenteaza din punct de vedere psihologic, spiritual si energetic.

Varsator – culoare: turcoaz

O culoare ca turcoaz denota dorinta de pace si liniste si este culoarea timpului prezent – Era Varsatorului. Cand purtam aceasta culoare ne linistim mintea si sufletul, ne adunam gandurile. Turcoazul actioneaza ca un ameliorator de stres, dar si de insomnie. Multe spitale din lume se folosesc de aceasta culoare datorita puterilor ei videcatoare. Se mai spune despre ea ca grabeste procesul vindecarii si usureaza simptomele.

Pesti – culoare: indigo, violet, verde crud

Ce poate face pentru noi o culoare precum violet, indigo sau verde crud? Ne poate invata cum sa ne iubim propria persoana, pentru ca este o nuanta neptuniana. Culoarea indigo simbolizeaza cunoasterea, respectul de sine si spiritualitatea. Violetul reprezinta chakra coroanei, centrul energetic al corpului in ceea ce priveste creativitatea si perceptia psihologica. De asemenea, culoarea violet induce somn, dar si vindeca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri