Horoscopul Cromatic: Care este culoarea psihologica, spirituala si energetica a zodiei tale?

15 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 624 share-uri

Fiecare semn al zodiacului emana o culoare diferita care il influenteaza din punct de vedere psihologic, spiritual si energetic.

Leu – culoare: tonuri de portocaliu

Culorile Leilor sunt cele legate de Soare, in tonuri de portocaliu-auriu. Ele emit unde pozitive, caldura si optimism. O culoare precum portocaliu simbolizeaza vulcanul inactiv ce salasuieste in Leu. Tonurile de auriu-portocaliu sunt benefice atunci cand trecem prin stari emotionale greu de suportat precum divortul deoarece ele pot stabiliza emotiile. Datorita calitatii sale stimulatoare, culoarea dominanta a Leului creste apetitul si lupta impotriva disfunctiilor intestinale.

Fecioara – culoare: maro inchis, verde sau chiar bleumarin

Pentru Fecioara, o culoare legata de pamant va fi intotdeauna benefica. De aceea, ea este dominate de tonurile de maro inchis, verde si bleumarin. Bleumarinul, o culoare puternica si rece, inspira incredere in propria persoana si o stare psihica buna. Verdele ajuta la echilibrare si are diferite tonuri ce ne pot vindeca. Verdele si albastrul sunt culori ce calmeaza nervozitatea, anxietatea si caderile nervoase. Sprijiniti-va sistemul nervos cu aceste tonuri de culoare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Balanta – culoare: tonuri pastelate de albastru si verde

Tonurile pastelate, de la albastru la verdele pal, sunt dominate de Venus si simbolizeaza feminitatea, dar si echilibrul, regenerarea si fertilitatea. Tonurile de albastru vindeca, deoarece ne incurajeaza sa ne relaxam si sa ne linistim. Tonurile de verde nu sunt nici calde, dar nici reci, actionand ca un tonic, echilibrand mintea, trupul si spiritul. Orice culoare a Balantei este ca un sanctuar in aceasta lume plina de stres. Deoarece Balanta este un semn de aer, exercitiile de respiratie combinate cu unul din tonurile de culoare ce le reprezinta amplifica vitalitatea si starea de bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri