Oamenii-rau isi urmeaza propria curgere. Curgerea lor este ceea ce sunt, ceea ce ii reprezinta cel mai bine, ceea ce le defineste sufletul si le contureaza existenta. Oamenii-Tel nu vor sa curga. Vor sa simta pamantul, drumul sub picioare. Earl Nightingale este cel care descrie pentru prima oara termenii de "oameni rau" si "oameni-destinatie".

Cine sunt Oamenii-Rau?

Oamenii rau sunt acea categorie de oameni norocosi care se gasesc pe ei insisi nascuti pentru a indeplini o misiune speciala. Sunt mii de oameni rau peste tot in lume. Mozart si Da Vinci sunt oameni-rau. La fel si Graham Bell, Thomas Edison. Oamenii-rau sunt oamenii care stiu inca de cand s-au nascut ce vor sa faca cu vietile lor si par nascuti pentru a-si petrece vietile in urmarirea interesului lor. Oamenii-rau se arunca in rau 100%, tinandu-se ocupati cu orice se intampla sa fie. Nu se gandesc prea mult la succes sau la idea de a face bani. Isi petrec pur si simplu vietile facand ceea ce pot mai bine in raul lor de interese”, se arata pe site-ul nightingale.com .

In cartea “Goal-Free Living: How to Have the Life You Want NOW!, Stephen M. Shapiro descrie oamenii-rau, oamenii-tel, dar si o categorie secundara, cea a oamenilor fara teluri (obiective). Iata cum sunt descrisi in cartea sa oamenii-rau:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!


“Oamenii-rau sunt construiti pe un alt calapod decat cel al oamenilor-destinatie. Drumul spre succes pe care il urmeaza nu este atat de structurat precum al oamenilor-destinatie. Ei sunt cei mai fericiti si mai impliniti atunci cand curg intr-un rau abundent de interese – un subiect anume sau o profesie fata de care sunt foarte pasionati. Chiar daca planul lor in viata nu poate fi concret masurabil intrucat telurile lor nu sunt masurabile, se bucura adesea de success in viata. Adesea, pasiunea de care dau dovada in aria lor de interese, ii conduce catre realizari si succes. Pasiunea, placerea si atasamentul fata de ceea ce fac ii ajuta sa recunoasca si sa-si faca loc printre oportunitati care nu pot fi observate de oamenii-tel din cauza perspectivelor mai inchise pe care le aleg cei din urma. Oamenii-rau sunt exploratori, cautand in permanenta sa descopere oportunitati si noi experiente. Pentru oamenii-rau, bucuria vine odata cu calatoria… nu din atingerea destinatie… exact opusul oamenilor-tel. Oamenii-rau sunt mai deschisi decat oamenii-tel ideilor si perspectivelor noi, dar si atitudinilor si punctelor de vedere diferite decat oamenii-destinatie, hotarati si concentrati asupra obiectivelor.”

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri