18 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 344 share-uri

Numerologia indiana ne poate ajuta sa aflam ce karma avem in functie de viata noastra anterioara. Tot ce trebuie sa facem este sa ne calculam numarul karmic.

Numarul karmic 3

Este posibil ca in viata anterioara dumneavoastra sa nu fi luat lucrurile in serios, sa fi fost frivole si prea mandre. Mai mult, poate ca v-ati asumat meritele unei alte persoane sau ati trisat pentru a ajunge in varful piramidei. Acum, posedand numarul karmic 3, trebuie sa invatati sa fiti mai echilibrate, mai serioase si mai responsabile.

Numarul karmic 4

Daca numarul dumneavoastra karmic este 4 inseamna ca in viata anterioara ati fost o persoana lenesa si acum este nevoie sa munciti din rasputeri pentru a va atinge scopurile. Veti munci mai mult decat oamenii din jur pentru a duce o viata buna. Eforturile va vor fi insa rasplatite pe masura. Karma va impune sa fiti persistente; bogatia va veni atunci cand veti face ceea ce trebuie fara sa va plangeti de nimic.

Numarul karmic 5

Daca posedati numarul karmic 5, viata dumneavoastra anterioara a fost una plina de desfranari. Ce lectie trebuie sa invatati acum? Cea a virtutilor, a muncii corecte. Situatiile in care veti fi puse va vor forta sa munciti mult si sa faceti sacrificii pentru a va ridica din multime. Este de asemenea posibil sa aveti si probleme de sanatate, lucru ce va va ajuta sa empatizati mai usor cu oamenii din jur si sa le intelegeti nevoile printr-o alta prisma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Numarul karmic 6

In aceasta viata sunteti urmariti de o karma negativa – se pare ca in viata anterioara ati tradat o persoana apropiata sau v-ati abandonat familia. Numarul karmic 6 va invata acum ca trebuie sa va ingrijiti neconditionat familia, sa va sprijiniti prietenii si sa ajutati orice persoana care se afla intr-un impas. De asemenea, nimic din ce veti reusi in aceasta viata nu se va datora numai propriei persoane – ceilalti vor juca un rol important in evolutia dumneavoastra.

Numarul karmic 7


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri