30 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 466 share-uri

Conform numerologiei Biblice, fiecare persoana dispune de un numar biblic protector, un numar care ii influenteaza covarsitor viata si personalitatea. Numarul divin marcheaza decisiv existentei unei persoane.

Numarul divin 4

Sunt 4 anotimpuri, 4 directii si puncte cardinale. In Biblie, Moise a stat pe munte timp de 40 de zile. Ca si 3, 4 sugereaza si el perfectiunea, desavarsirea, insa de data aceasta de natura umana, materiala. Totodata 4 sugereaza legatura dintre creatie si creatorul sau. 4 este un simbol folosit si pentru a descrie imensitatea spatiala. 4 te protejeaza prin mangaiere, indrumare, rabdare si perseverenta, prin abilitatea de a te bucura atat de latura materiala a vietii, cat si de cea spirituala.

Numarul divin 5

5 simturi are corpul uman. Sunt 5 elemente sacre primordiale in filozofia estica. Conform Bibliei, Iisus avea 5 rani pe trup. 5 este asociat cu echilibrul universal, cu abilitatea de a ierta, cu schimbarea creativa, cu transformarea de factura pozitiva. Cifra 5 este totodata asociata cu meditatia si cugetarea, cu starea de pace interioara, cu linistea deplina. 5 ca numar protector divin aduce libertate interioara, abilitatea de a atinge stari marete pe plan spiritual. 5 mai este perceputa si ca fiind cifra harului si a inzestrarii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul divin 6

In filozofia crestina, fiinta umana a fost creata in cea de-a 6-a zi a saptamanii. 6 este considerat a fi numarul cel mai apropiat de latura noastra umana, in multe filozofii si credinte fiind perceput ca fiind Numarul Omului. 6 sugereaza perfectiunea profana, desavarsirea materiala, de factura lumeasca. Uneori, aceasta cifra mai este asociata si cu lupta dintre bine si rau, cu ciocnirea dintre trup si spirit, dintre fizic si imaterial. 6 ca numar protector divin aduce armonie intre cele doua lumi. 6 inspira si frumusete. Conform unora este un numar prielnic casatoriei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri