30 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 466 share-uri

Conform numerologiei Biblice, fiecare persoana dispune de un numar biblic protector, un numar care ii influenteaza covarsitor viata si personalitatea. Numarul divin marcheaza decisiv existentei unei persoane.

Spre exemplu, pentru un nume de botez precum Ana Maria, calculul se face astfel: A-N-A M-A-R-I-A. Cifrele corespunzatoare literelor sunt: 1-5-1 – 4- 1- 9- 9 -1. Adunandu-le vom obtine 31. 31 = 3+1=4. Cifra divina in cazul prenumelui Ana Maria este 4.

Odata ce ai aflat care este numarul care te reprezinta, te invitam sa citesti descrierea asociata cifrei tale

Numarul divin 1

1 este un numar cu insusiri aparte in numerologie. In mai toate religiile lumii, el este asociat insasi fiintei supreme, divinitatii. 1 este unicitatea. 1 marcheaza inceputul, originea, punctul de la care pleaca si se initiaza celelalte lucruri. Acelasi 1 este asociat uneori si distrugerii si mortii. 1 este un numar care nu se divide, un numar ALTFEL decat celelalte. 1 reprezinta unitatea, ideea creativa, oportunitatea, randuiala divina. De aceea, independenta este o trasatura asociata nativilor care au ca cifra reprezentativa numarul 1. 1 te protejeaza prin putere, ordine, originalitate, o intelegere superioara a naturii lucrurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Numarul divin 2

2 este numarul care il succede pe 1 si primul care se poate diviza. 2 este Diferenta. Biblia dispune de 2 testamente. Fiinta umana este impartit in 2: barbat si femeie. Viata de dupa cunoaste 2 posibilitati: rai si iad. Cifra 2 sugereaza dualitatea, separarea, dar si armonia deplina atunci cand contrariile reusesc sa se intalneasca intr-un punct comun. 2 este asociat uneori si cu inspiratia si revelatia de natura divina. Cu 2 ca numar protector, dispui de credinta si increderea ca esti ajutat sa iti atingi scopul tau adevarat.

Numarul divin 3

3 este unul din numerele cu influentele cele mai puternice si vibrante. Universul este alcatuit din 3 elemente: timp, spatiu si materie. Iisus a inviat dupa 3 zile. Divinitatea este alcatuita in esenta sa din 3 dimensiuni. Fiecare din cele 3 calitati ale universului se divizeaza la randul sau in alte 3 elemente. Intreg universul se afla sub marca unei infinitati de 3. Prin esenta sa divina, 3 este asociat cu intregul, cu desavarsirea, cu abilitatea unui lucru de a-si atinge dezvoltarea completa si totala. El sugereaza si spiritul, factorul imaterial, perfectiunea de natura spirituala. 3 ca numar protector iti aduce abilitatea de a vedea in profunzimea lucrurilor, de a vedea dincolo de latura materiala a vietii. 3 aduce superioritate spirituala, empatie, comunicare si o buna intelegere a firii umane.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri