30 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 466 share-uri

Conform numerologiei Biblice, fiecare persoana dispune de un numar biblic protector, un numar care ii influenteaza covarsitor viata si personalitatea. Numarul divin marcheaza decisiv existentei unei persoane.

Numarul divin 7

Sunt 7 pacate, 7 virtuti, 7 taine sfinte, 7 trepte catre cer. In 7 zile a fost creata lumea. Curcubeul are 7 culori. Copacul cosmin al samanilor dispune de 7 ramuri. 7 sugereaza si legamantul dintre om si creatorul sau. 7 este cu siguranta o cifra care dispune de o incarcatura divina speciala, un numar primordial. El este un numar profund spiritual ce sugereaza cunoasterea, iubirea, infaptuirea, credinta in miracole. Cifra 7 ca cifra protectoare divina atrage dupa sine noroc, implinire, realizari, speranta, abilitatea de a imbunatati lumea din jur.

Numarul divin 8

Sunt 8 oameni care au urcat pe arca lui Noe, 8 legaminte pe care Abraham le face cu Dumnezeu. 8 este un numar puternic, un numar care sugereaza forta, vigoare, noi sanse si noi inceputuri. 8 este si un numar al confirmarii. El sugereaza si abundenta si fertilitatea, fiind asociat totodata si cu viata, cu autenticitatea. In acelasi timp, 8 reprezinta evolutia si involutia. 8 ca numar protector divin aduce intelepciune, forta, speranta, o mare capacitate de rezistenta si de indurare, abilitatea de regenerare si de a o lua de la capat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul divin 9

9 reprezinta finalitatea, implinirea, judecata finala, incheierea unui anumit ciclu al lucrurilor. 9 inseamna deznodamant, dar tot 9 reprezinta si viata. 9 luni se afla bebelusul in pantecele mamei sale. In 9 luni se naste o noua viata. 9 este sinonim si cu dinamica perfecta a universului. 9 simbolizeaza si vindecarea, atingerea scopului adevarat in viata, aducerea procesului de evolutie pe ultima sa treapta. Ca numar protector divin, 9 aduce binecuvantare, capacitatea de autodepasire, posibilitatea de a evolua si de a-i ajuta pe ceilalti sa evolueze la randul lor. 9 te aduce cel mai aproape de telul tau primordial.

Iti recomandam si articolul "Numerologia personalitatii si a relatiilor: numarul destinului si predeterminarea viitorului"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri