Nu numai personalitatea ne influenteaza gusturile muzicale, ci si semnul sub care ne-am nascut. Iata deci tipul de melodie care energizeaza sau, dimpotriva, relaxeaza, pe fiecare dintre cele 12 zodii.
Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului vor aprecia intotdeauna muzica de calitate, fie ca este ea veche sau noua. Orice melodie pe care o asculta o si traiesc prin prisma experientelor trecute si, atat timp cat se regasesc in aceasta, o vor savura. Sunetul naturii care le place cel mai mult este susurul izvoarelor.

Sagetator

Orice persoana nascuta sub semnul Sagetatorului va asculta in mare parte muzica lenta cu tonalitati cosmice sau muzica religioasa. Nativii acestei zodii iubesc instrumentele cu coarde (chitara, bas, vioara, violoncel) si sunt atrasi de sunetul focului.

Capricorn

Capricornii sunt persoane predispose spre introvertire si de aceea prefera muzica de concentrare, meditatie si relaxare. Le plac si piesele ritmate, instrumentele de percutie, insa asculta si muzica sentimentala veche care, la fel ca si cea de meditatie, ii relaxeaza si ii ajuta sa gandeasca limpede.

Varsator

Varsatorii, guvernati de planeta Uranus, iubesc sa danseze pe muzica moderna ritmata, de preferat electronica. Aceasta ii energizeaza si le imbunatateste starea de spirit. Dintre instrumente, nativii acestei zodii asculta cu placere orga, de preferat tot electronica. Atunci cand doresc sa se relaxeze fac iesiri in natura hranindu-si spiritul cu cantecele pasarilor.

Pesti

Visatorul nativ din zodia Pesti iubeste muzica lenta, linistita, care sa nu fie incarcata de sunete puternice. De asemenea, fiind zodie de apa, este atras de sunetul calm al marii si de susurul apelor curgatoare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri