Nu numai personalitatea ne influenteaza gusturile muzicale, ci si semnul sub care ne-am nascut. Iata deci tipul de melodie care energizeaza sau, dimpotriva, relaxeaza, pe fiecare dintre cele 12 zodii.

Berbec

Pentru ca sunt persoane active, Berbecii iubesc la nebunie muzica in ritmuri alerte: dance, tehno, metal, rock care ii revigoreaza in orice moment al zilei. Totusi, in momentele in care doresc sa se relaxeze savureaza sunetele instrumentelor cu coarde precum vioara si chitara. Un zambet pe buze le aduce si sunetul focului trosnind in semineu.

Taur

Nativii zodiei Taur iubesc muzica lenta care ii relaxeaza. Li se recomanda sa asculte muzica vocala care sa ii inspire si sa ii indemne spre leneveala si confort dupa o zi lunga si agitata.

Gemeni

Persoanele nascute sub guvernarea planetei Mercur sunt atrase in special de muzica clasica si tot ce exista in natura in concordanta cu aceasta – ciripitul pasarilor intr-o padure ori chiar sunetul adierii vantului. Instrumentele care ii pasioneaza si ii energizeaza sunt cele de suflat si orga.

Rac

Fiind romantici incurabili, nativii din zodia Racului se simt intotdeauna bine cand asculta melodii ce le trezesc amintiri despre copilarie ori relatii sentimentale ce s-au incheiat. Muzica moderna nu este pe gustul lor, preferand baladele consacrate sau cantecele medievale. Ii atrage si sunetul de apa curgand ori zgomotul valurilor.

Leu

Nativii zodiei Leu cauta intotdeauna sa fie in centrul atentiei si de aceea vor fi mereu in pas cu moda, ascultand ultimele aparitii muzicale. Magulindu-I luxul si rafinamentul vor fi pasionati la fel de mult si de muzica clasica. Ritmurile regulate precum bataile inimii ii energizeaza. In ceea ce priveste instrumentele, sunt incantati de vioara si chitara. Pentru a se relaxa, le place sa asculte sunetul lemnelor trosnind in soba.

Fecioara

Fecioarele iubesc muzica ritmata si sunt atrase in special de sunetele instrumentelor de percutie (tobele) care sa tina ritmuri sacadate, insa fara prea multe rupturie. Deoarece nu suporta dezordinea, nativii acestei zodii prefera ca melodiile pe care le asculta sa fie la fel de bine ordonate precum sunt si ei.

Balanta

Fiind persoane cu prestanta, cei nascuti sub semnul zodiei Balanta vor aprecia intotdeauna o opera muzicala consacrata, de bun gust. Dintre instrumentele clasice prefera pianul. Sunetele naturii (ciripitul pasarilor, fosnetul frunzelor) “gadila” si ele intr-un mod placut urechile lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri